İlker sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Hasarlı Döviz Banknot Değişimi Yapılmadı

16 Temmuz 2023 15:03

Euro cinsinden hasarlı banknot değişimi için Ziraat Bankası Yaşamkent Şubesine gittim. Fakat kesinlikle değişim yapmadıklarını söylediler. TCMB internet sitesinde Ziraat Bankası şubelerinden yapılabileceği belirtiliyor. Değişim için nasıl böyle kesin cevap verilebiliyor?

20 Temmuz 2023 21:21

Ziraat Bankası'nın bir şubesinden bize verilen hasarlı Euro banknot, Ziraat Bankası'nın başka bir şubesinde kabul edilmiyor.

Banknotun üzerinde yaklaşık 5 cm'lik çok düzgün bir var, kesiğin üzeri şeffaf ve ince bir bantla profesyonelce yapıştırılmış. Döviz bürosuna gidip bozdurmak istediğimizde parayı kabul etmediler. O an hasarı fark ettik.

TCMB internet sitesinde belirtildiği gibi Ziraat Bankası Yaşamkent şubesine götürdüğümüzde paranın durumuna bakmadılar bile...

Bankanın verdiğini aynı bankanın Yaşamkent şubesinde ne değiştirebildik ne de Türk Lirasına çevirebildik.

17 Temmuz 2023 13:51 (Şikayetten 22 saat sonra)

17 Temmuz 2023 17:16

Sisteminizde güncel bir telefon numaram olduğunu zannetmiyorum. Sorum çok anlaşılır, net bir yanıt verilebilir.

14 Mart 2024 13:35
ziraat-bankasi-hasarli-doviz-banknot-degisimi-yapilmadi-1.jpg

Samittin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 17:11
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 15:57

25 Mart 2024 12:50