Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Haksız Yere Alınan İhtarname Ücreti

07 Mayıs 2024 00:10

Ziraat Bankası'nda kullandığım KMH hesabı bulunmaktadır. Düzenli bir şekilde ödeme yapıyordum, ancak yaklaşık altı aydır tarafıma borç bildirim dökümü gelmiyordu. İlgili banka müşteri hizmetlerini arayarak konu hakkında görüşmeler yaptım. Herhangi bir sorun olmadığını ve hesaplarımın normal olduğunu söylediler. Borç dökümünün e-posta ile gönderilmesini talep ettim, kendileri de e-posta ile gönderileceğini söylediler; ancak tarafıma ulaşan hiçbir şey olmadı. Borcumu zamanında ödememe rağmen tarafıma ihtarname gönderildi. Ne bankadan arandım ne de yazılı bir bildirim yapıldı. Ayrıca, sanki kredi kullanmışım gibi gösterilmiş. Gönderilen ihtarnamede bu yüzden bankanızdaki hesaplarımı kapattım ve KMH hesabını da kapattım. Tarafımdan alınan bu haksız ücretin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki haklarımı kullanacağım. İnsanları borçlarını ödemiyor gibi gösterip haksız yere ihtarname ücreti adı altında para alınmasını kabul etmiyorum. Yeni yöntem bu mu? Tarafıma telefon ile dönüş yapılmasını talep ediyorum.

07 Mayıs 2024 00:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Zeki
Zeki
09 Mayıs 2024 00:21

Tarafıma. Bir dönüş olmada ve sorumun çözülmeden sayın banka yetkilisi bir açklıma bile yapılmadı

Fuat sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 14:07

30 Eylül 2023 13:45
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Kredili Mevduat Kullanımı Ve Haksız Faiz Kesintisi

07 Eylül 2025 22:09