Genç Banka Kartı İle Yurt Dışı Alışveriş Sorunu

Genç Banka Kartı İle Yurt Dışı Alışveriş Sorunu
22 Aralık 2024 18:46

Ziraat Bankası'na ait Genç Banka kartım var. KYK kredisi çıktığı için bana kartımı Troy olarak gönderdiler. Bu zaten benim için bir sorun; yurt dışı bağlantılı pek çok siteden alışveriş yapıyordum, Troy bunlara müsaade etmiyor. Bir de üstüne son 2 haftadır hangi sitede alışveriş yaptıysam, ikinciye yapamıyorum. Arayıp sorduğumda da 'Güvenlik işlemlerine takıldı, biz buradan bir şey yapamıyoruz, müdahale edemiyoruz, ilerleyen saatlerde tekrar deneyin' diyorlar. Trendyol üzerinden bile alışveriş yapamıyorum. Saçma sapan bir sistem. Türkiye'nin en büyük alışveriş platformlarından birisi fakat o bile şüpheli işleme düşüyor.

22 Aralık 2024 18:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bilal
Bilal
22 Aralık 2024 21:34

Müşteri temsilcinizi zaten 5 defa aradım 5 inde de aynı cevap, hem benim isteğim dışında yanlış kart gönderildi yurt dışı harcamaları yapamıyorum, hem de yurt dışı harcaması yapabilmeme yarayacak e pin kodlarına erişebileceğim her siteyi bankanız sözde güvenlik sebebi ile red ediyor, bu zamana kadar her zaman alışveriş yaptığım yer, bugün sabah bile yaptım, fakat ondan sonra hiçbir siteden yapamadım Trendyol üzerinden bile işlem yapamıyorum kartım bloke de edilmemiş olmasına rağmen.

25 Temmuz 2024 21:26
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Troy Kart Hiçbir Yerde Çalışmıyor.

19 Temmuz 2024 01:14
Ziraat Bankası Troy Kart Hiçbir Yerde Çalışmıyor.
Büşra sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2025 22:25
"Müşteri hizmetlerindeki bayan bilgilendirme yapınca geçici bir sorun olduğunu anladım. Teşekkürler"
Ziraat Mobil Uygulama Yönlendirme Sorunu

15 Ağustos 2024 14:37