Songul sonuçtan hiç memnun değil

Bitkisel İçerikli Ürün Kaşıntı Ve Kızarıklık Sorununa Yol Açtı

01 Kasım 2024 01:01

Yves Rocher markalı ürünün koltuk altı losyonunu bitkisel içerikli diye ilk defa kullandım. Kullandıktan bir süre sonra kaşıntı yapmaya başladı. Önce anlamadım. Sebebini sonra koltuk altımda kararma ve aşırı derecede kızarıklığa sebep oldu. 10 gündür geçmek bilmeyen şiddetli bir kaşıntı, kararma ve kızarıklıkla mücadele veriyorum. Resmen psikolojimi bozdu. Keşke yorumları okuyup alsaydım. Şu an resmen hastanelik bir kaşıntı, acı ve kızarıklık içerisindeyim. Firma yetkililerinin kesinlikle bir şeyler yapması gerekiyor. Ürünün kaldırılması lazım...

01 Kasım 2024 10:07 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

01 Kasım 2024 10:08

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Songul
Songul
09 Kasım 2024 00:29

Talebim çözümlenmedi evet aradınız mail gönderdiniz cevap da attım hala dönüş olacak. Bu mu peki çözümleme... Ürününüzün cildime verdiği tahrişin telafisi yok krem ve ilaç kullanıyorum resmen.

02 Ağustos 2025 12:49
yves-rocher-roll-on-sonrasi-gecmeyen-kasinti-ve-kizariklik-sorunu-3.jpg
Zeynep sonuçtan memnun

06 Ekim 2024 16:30
Yves Rocher Roll-on İle Beklenmedik Cilt Sorunları

03 Mart 2025 11:35
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 02:08

Yves Rocher Kategorileri