İdris sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti Komisyon Ve Ücret Karmaşası

Yemeksepeti Komisyon Ve Ücret Karmaşası
25 Ekim 2024 00:01

Yemeksepeti ut2x kodlu üyesiyim. Normalde %10 olan komisyon bedeli, Yemek Sepeti'nin kendi kuryesini kullandığımız için, o ücreti bizden almak adına %32 komisyon oranı ve KDV ücretini kabul ederek girdik. Bunların yanı sıra siparişlerimizde hem müşteriden gönderim ücreti hem de bizim her siparişimizden sipariş iletim bedeli altında ücretler kesiliyor. Muhasebeyi aradığımızda bir bilgisi olmadığını söylüyorlar. Mail attığımızda konuyla alakalı asla yardımcı olacak bir açıklama yapılmıyor. Hiçbir şekilde yardımcı olunamıyor. Bu sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum.

28 Ekim 2024 13:47 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

İdris
İdris
04 Kasım 2024 12:56

Hala bir dönüş olmadı bir sürü siparişte bu ücret hala kesiliyor çözün artık şu sorunu herkes şikayetçi

Bedri
Bedri
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunlar bende de var. Müşteridende 20 ₺ 21 ₺ lira para almaya başladı Yemeksepeti. KDV dahil %38 komisyonu kabul ederek girdik bir de şimdi müşteriden para alıyor

Yemeksepeti'nde Komisyon Oranı Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

12 Aralık 2024 18:16
Arif sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 16:24
Serap sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 20:59

Yemeksepeti Kategorileri