Dilek sonuçtan çok memnun

Yataş Tüketici Hakem Heyeti Karar Gereği

Dilek
26 Haziran 2024 14:20

Sayın Yetkili ve Değerli Yetkililer. 15.09.2023 tarihinde Akbatı Enza Yataş Mağazasından 8417,86-tl karşılığı almış olduğum athletic yatak ile ilgili uyuşmazlık konusu sonucu ekte sunduğum Bahçelievler İlçe Tüketici Hakem Heyeti karar tutanağı gereği, defalarca müşteri hizmetleriniz ve tarafıma gelen mesajla bildirilen 0212 800 18 08 numaralı telefonla görüşmeme rağmen bugün, yarın aranacaksınız diye sürekli oyalama yoluna gidildiğini düşünmekteyim ve açıkçası buna anlam verememekteyim. Aşağı yukarı 1 yıldır koltukta yatıyorum ve engelli bir birey olarak bunu hak etmediğimi düşünüyorum. Üstelik yıllardır Yataş ürünlerini kullanıyorum. Bakıp inceleyebilirsiniz sisteminizden. Kısa ve öz umarım derdimi anlatabilmişimdir. Konu ile ilgili gerçekten artık aramaktan yoruldum ama beklemekte istemiyor ve acilen gereğinin yapılmasının, mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ve arz ediyorum.

27 Haziran 2024 08:03 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
26 Ağustos 2023 19:47
Yataş Enza Home Mağduriyeti Ve Yalanlar

19 Eylül 2023 16:12

Sezer
22 Nisan 2024 16:58
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Orkun
25 Ekim 2023 22:48
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
14 Eylül 2023 11:22