Yapı Kredi Müşteri Temsilcisi Ve Şifre Prosedürleri Yüzünden Mağdurum!

Yapı Kredi Müşteri Temsilcisi Ve Şifre Prosedürleri Yüzünden Mağdurum!
20 Nisan 2024 18:01

Yapı Kredi Bankası Hesabımın şifresini %100 emin bir şekilde doğru doğru girdiğim halde hesabımı bloke ettiler. 444 0 440 numarasında sözde Müşteri temsilcisi ile iletişime geçmeye çalıştığımda "Hesabınız blokeli" diyerek telesekreter robot telefonu suratıma kapatıyor. Zaten hiçbir şekilde destekle iletişime geçemiyorsunuz onu unutun. Aşırı ama aşırı kötü bir banka. Asla müşteri temsilcisi ile iletişime geçmeyi beklemeyin bu bankada problem oluşursa. Görüntülü görüşme istiyorlar şifre yenilemek için görüşmeyi yapıyorum, canlı destek'teki adam müsait olup olmadığımı sormadan arka kamerayı açıyor. Kimliğimin çipi cüzdanımdan dolayı yerinden çıktı bunu söyleyeceğim beni dinlemiyor kapatmaya yer arıyor görüşmeyi ayrıca gözlerinde, görmesinde bir problem mi var bilmiyorum bu hafta sonu cumartesi gününde neye güvenerek benim şifre yenileme mi tek şifre mi neyse artık talebimi reddediyor şubeye yönlendiriyor. Söylemiyor da görüşme bittikten sonra SMS gelecek diyor. SMS geliyor "En yakın şubeye gidin" diye. Ben bu özel günümde bu bankanın saçmalıklarıyla uğraşıyorum. Demek ki kendi canlı desteğine bu kadar güvenmiyor bu banka da görüşme sırasında olumlu olumsuz demiyor kapattıktan sonra SMS ile şubeye gidin diye mesaj yolluyorsunuz. Bu cumartesi gününde şubeye yönlendirmek de tam müşteri temsilcisinin destek sağlamak için yapabileceği en iyi hamlelerden birisi Yapı Kredinin 'Aşırı Güvenli' prosedürleri sayesinde. Bu akşam yakın arkadaşımın düğününe gideceğim sabahtan beri koşuşturma halindeyim ve bu gece cebimde 30 lirayla gidiyorum ve şaka gibi kendi parama böyle bir günde erişemiyorum. Yani arkadaşıma takı takamayacağım, ulaşım için taksi ücretini ödeyemeyeceğim, hesabımı bloklayıp hiçbir çözüm üretmedikleri için. Mağdurum tam anlamıyla. Pazartesi ilk işim sabah erkenden gidip bu bankayla bütün ilişiğimi kesmek ve mümkünse bir daha hiçbir şekilde ismini dahi duymamak. Kapısından dahi geçmeyeceğim bir bankadır artık benim için. Ayrıca nereye edebiliyorsam da şikayetçi olacağımdan emin olsunlar!

Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Hayati
08 Temmuz 2024 14:56

Yapı Kredi Mobil Bankacılıkta Şifre Blokesi Sorunu

Talha
30 Ocak 22:51
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Devamlı Gelen SMS Sorunu

Ayşegül
04 Ocak 2024 10:57
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
09 Ocak 13:10