Yapı Kredi Bankası Zorunlu Kredi Kartı

15 Ağustos 2024 13:49

Merhabalar,

15 Ağustos tarihinde maaş hesabı açtırmak için Yapı Kredi Tuzla İçmeler şubesine öğlen 11:00 sularında gittim.
Sıra alıp beklemeye başladım. Sıram geldiğinde 5 numaralı vezneye ilerledim. Görevlinin adı muhtemelen C****. Orada bulunan görevli kadına maaş hesabı açtırmak istediğimi söyledim. Akabinde işlemlere başladı ve sim kartı blokem vardı onu kaldırmasını rica ettim. İşlemler bitince bana iki kart uzatıp birinin banka kartı birinin de kredi kartı olduğunu söyledi ve maaş hesabı açtırdığım için zorunlu olarak kredi kartı da almalısınız dedi. Bende zorunlu dediği için kartı aldım bana 1 bankamatik kartı 1 adet de kredi kartı açmış sistemden. Sadece maaş hesabı açtırmak isterken kredi kartı da vermiş oldu zorunlu diyerek beni almaya mecbur bıraktı. Akabinde şubeden çıkıp müşteri hizmetlerini aradım ve doğru olup olmadığını sorduğumda ise bana öyle bir zorunluluk olmadığını ve o tarz bir hareket ve yaklaşımda bulunmamaları gerektiğini söyledi. Bende bu duruma karşı çok kötü hissettim kendimi. Düşünceme göre beni daha genç/çocuk gördüğü için kredi kartını zorla verdi. Bu yapılan hareket çok kötü ve art niyetli bir harekettir. Bu tarz davranışlar ve zorunda diyerek başkalarına da işlem yaptırmalarını şikayet etmek istiyorum.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 19:19
Yapı Kredi Bankası Faizsiz Nakit Avans'ın Yalan Reklamı

21 Temmuz 2023 09:44

30 Temmuz 2025 17:38
Emircan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 19:02
Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 18:01

Yapı Kredi Bankası Kategorileri