Watsons Dan Aldığım Bozuk Çıkan Oral B Şarjlı Diş Fırçası Mağduriyetim

19 Ocak 2024 21:29

24 Aralık günü Watsons Ankara Dikimevi şubesinden Oral-B Pro şarjlı diş fırçasını satın aldım. İmplant tedavisi gördüğüm için aldığım ilk hafta ürünü kullanmadım. İkinci hafta ürünü açıp şarj ettim; 16 saat sonra ürünü çalıştırdım. Düğmesine basar basmaz kısa sürede şarjı bitti. Tekrar şarja taktım, 10 saat sonra şarjdan çıkarıp düğmesine bastım ancak şarjı, fırçalamadan birkaç saniyede bitti. Mağazaya gidip ürünün yenisi ile değişimini istedim. Şikayet talebi oluşturduk ve dönüş yapılması için bir hafta geçti. Watsons güvencesiyle aldığım ve elit müşteri olduğum halde, Watsons işi yokuşa sürdü. Paketi açıldığı için yetkili servise gitmesi gerektiği söylendi. Şaka gibi! Ürünü açmadan çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım? Aylar geçmedi; aradan 20 gün geçti ve hiç kullanamadığım yeni bir ürün neden tamire gitsin? Hijyen ürünüdür ve vücudumda enfeksiyon var. Tamire gitmiş bir ürünü neden ağzıma süreyim? Oral-B, arızalı ve ayıplı mal olarak üretim hatası olan üründe neden bu mağduriyeti yaşıyorum? Kaç defa mağazaya gidip kaç kez müşteri hizmetlerini aramak zorundayım? Watsons güvencesiyle aldığım üründe neden bunlarla ben uğraşmak zorundayım? Mağdur olan benim; ürünü aldığımdan beri kullanamadım. Kutusu ile evde durması için o kadar para vermedim. Ürünün yenisi ile değiştirilmesini istiyorum.

19 Ocak 2024 21:38 (Şikayetten 8 dakika sonra)
21 Ocak 2024 18:57

Sürekli alışveriş yaptığım elit müşteri olduğum Watsons onlara güvenerek aldığım bozuk çıkan üründe benim arkamda durmak yerine sorunu marka ile çözmem gerektiğini söyledi Watsons dan elektronik ürün alınmazmış

27 Aralık 2024 14:38

Güldeniz
Güldeniz

Yorumlara Bakıyorum her kes mağdur olmuş benim oral-b de bozuk çıktı 25 gündür uğraşıyorum değişim almıyorlar

Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim