Vodafone Net Vodafone 18 Aydır Çözülmeyen Arıza

14 Mart 2024 20:55233

Yaklaşık 17-18 aydır Vodafone evde internet kullanıcısıyım. 18 ayda toplamda bir ay ya düzgün hizmet alabildim ya da alamadım. İnternet sıklıkla, 10 günde ya da 15 günde bir kesiliyor. 40-45 gün boyunca servis alamıyorum çünkü bölgede Vodafone ekibi bulunmadığı için Türk Telekom saha ekibi ilgileniyor. Ancak saha ekibi, 100 kilometre yol gelmemek için 18 aydır aynı bahaneyle 'bölgede arıza var' diyor. Oysa bölgede bir arıza olsa mahallede herkesin internetinde sorun olurdu. Kimse de arıza yaşamıyor. Bu arıza sadece bana özgü gibi görünüyor ve sırf Türk Telekom müşterisi olmadığım için ayrımcılığa uğradığımı düşünüyorum.

14 Mart 2024 21:45

Vodafone Net. Pişmanlık tir kimseye önermiyorum Bn tuzağa düştüm sız düşmeyin paranızla rezil olursunuz herkes yalan konuşuyor müstterı hizmetleri ilgilenmiyor bastan savıyorlar. Yetkili talebi oluşturulmuyor kimse ilgilenmiyor herkes aynı yalanı konuşuyor

14 Mart 2024 21:08 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Cemile
14 Mart 2024 21:10

Yalan 18 aydır aynı yalanı kimse Vodafoneyı tercih etmesin paranızla rezil oluyorsunuz

21 Mart 2024 11:42

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Can
Benzer Şikayeti Var
14 Mart 2024 22:42

Aynı sorun bende de var... Yapılması gereken tek şey fesih.

Vodafone Net İnternet Hizmet Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Süreci!

31 Temmuz 2025 21:57232

Yaklaşık 1 hafta önce evimdeki internet bağlantısı aniden kesildi. Bunun üzerine Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. G...

Sürekli Kesilen İnternet Can Sıkıyor

19 Aralık 2024 14:43145

Vodafone ev internetimin neredeyse stabil şekilde çalıştığı 1 ay olmuyor ve sürekli "daha iyi hizmet verebilmek için" ve...

Vodafone Ev İnterneti Günlerdir Kesik, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

2 Ağustos 2025 19:16152

"Sorunum çözüldü, çözüme dair müşteri temsilcisi çok ilgiliydi, teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Vodafone Net Ev İnterneti Arızası!

Vodafone Net Evİnterneti Arızası!

Muhammed
Vodafone Net İnternet Kesintisi

Vodafone Netİnternet Kesintisi

Harun
Vodafone Net Müşteri Hizmetine Ulaşamıyorum Adıma Hat Açılmış!

Vodafone NetMüşteri Hizmetine Ulaşamıyorum Adıma Hat Açılmış!

Yeliz
Vodafone Net Ev İnternetinde Aksilikler!

Vodafone Net Evİnternetinde Aksilikler!

Eda
Vodafone Net Müşteri Hizmetlerine Saatlerdir Bağlanamadık!

Vodafone NetMüşteri Hizmetlerine Saatlerdir Bağlanamadık!

Ethem

Öne ÇıkanKonular