Samet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net Port Yönlendirme Problemi

05 Aralık 2023 01:30

Vodafone G-240W-C Nokia 100 MB fiber internet kullanıyorum. Önceden modemde nat port yönlendirmesi yapıp dışarıdan cihazlarıma erişiyordum. Modeme firmware güncellemesi yaptılar ve artık port nat yönlendirmesi yapamıyorum. Cgnat Havuzu diye bir teknoloji getirmişler bu sebepten port açamıyorum Bu yazdıklarımın ne olduğunu bile bilmeyen müşteri hizmetleri ile muhatap olmak istemiyorum daha çok teknik taraftan bir çözüm bekliyorum. Beni Cgnat havuzundan çıkarınız

05 Aralık 2023 02:08 (Şikayetten 38 dakika sonra)
Samet
Samet
08 Aralık 2023 08:25

Her zamanki gibi Vodafone kalitesi Çözüm yok sıfır.

19 Aralık 2023 16:14

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net Modem Port Ve Dhcp Ayarları Açılmıyor

10 Haziran 2023 16:47
Mehmet sonuçtan çok memnun

CGNAT Nedeniyle Uzaktan Erişim Sorunu Ve Statik IP Zorunluluğu

05 Ağustos 2025 22:35
"Şikayetin ertesi günü hemen ilgilenilip gereken işlemleri yaptığı için Vodafone Net e teşekkür ederim"
cgnat-nedeniyle-uzaktan-erisim-sorunu-ve-statik-ip-zorunlulugu-2.jpg
cgnat-nedeniyle-uzaktan-erisim-sorunu-ve-statik-ip-zorunlulugu-1.jpg
Ender sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 17:57

Eski Modem Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Ekim 2024 21:03
Eski Modem Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Sorunu
Sercan sonuçtan çok memnun

Port Açma Sorunu Ve Modem Güncellemesi

11 Ekim 2024 19:39
"Tamamen düzelmiş durumda. Emeği geçenlere özellikle de Sezai Bey'e teşekkür ederim. Sanırım ertesi gün aktif olan bir ayar yapıldı. Modem konusunda ilerleme yok, güncelleme yok, yeni modemler yeni üyeler için denildi ama hızımla ilgili hiçbir sorunum yoktu zaten. Teşekkür ederim."

Vodafone Net Kategorileri