Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net Modem Port Ve Dhcp Ayarları Açılmıyor

10 Haziran 2023 16:47

Vodafone fiber internet 100 Mbps kullanmaktayım. Nokia g-240w-c modem ayarlarında dhcp ve lan ayarları çıkmıyor.

Ayrıca modem arayüzünden görüntülediğim wan IP adresi ile internet üzerinden sorguladığım IP adresleri birbirinden farklı görünüyor,
modem port yönlendirme ayarlarından port açtığımda ise yaptığım kontrollerde port açılmıyor.

Muhtemelen Vodafone müşterilerine ıpv4 adresini birden fazla kullanıcıya kullandırıyor, Switch benzeri bir sistemler birden fazla kullanıcıya dağıtıyor. Bu sebeple modemden port açsanız dahi internet üzerinden erişim sağlayamıyorsunuz.

26 Mayıs, 2 Haziran ve 8 Haziran tarihlerinde mail gönderdim sorunlarla ilgili, tarafıma dönüş bile yapılmadı. Çokça defa müşteri hizmetlerini aradım, tarafıma teknik ekibin dönüş yapacağı belirtiliyor, arayan olmadı.

Geliştiriciler ve yazılımcılar için kötü bir hizmet. Sorunun acilen çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde bu hizmeti sağlayamadığınız için sözleşmeyi fesih edeceğim.

10 Haziran 2023 17:18 (Şikayetten 30 dakika sonra)
10 Temmuz 2023 14:58

Hadi sorunumuz çözülsün diye Statik IP hizmeti aldım, modemden evimdeki cihazlarımdan birine port yönlendirmesi yapıyorum yine de erişim sağlayamıyorum dışarıdan. Harika

10 Temmuz 2023 14:58

Halen daha çözüm sağlanmış değil

01 Ekim 2023 13:54

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2025 20:15
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 22:23

29 Mayıs 2025 17:38
Vodafone Ev İnternetinde Ani Hız Düşüşü Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

02 Ocak 2024 08:11
Yusuf sonuçtan memnun

16 Mayıs 2024 20:42
"Biraz zaman aldı ama olay çözüldü. Teşekkürler..."

Vodafone Net Kategorileri