Kimlik Bilgilerim İzinsiz Alındı!

11 Aralık 2024 15:23

Vodafone eve internet bağlanılacak adı altında 0850 542 9549 numarasıyla arandım. Arayan kişi, bilgi almak istedi. Kimlik bilgilerimi, anne ve kızlık soyadımı t. C. Mi ve t. C. Seri numaramı aldı. Herhangi bir yerde, herhangi bir kurumda adıma yapılan hiçbir şeye onay vermiyorum; ıslak imzam olmadan yapılan işlemlere rızam yoktur.

11 Aralık 2024 15:51 (Şikayetten 27 dakika sonra)
11 Aralık 2024 16:58
12 Aralık 2024 15:10

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

12 Aralık 2024 18:14

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Ferdi sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2025 11:54
"Müşteri temsilcisi Abdullah bey aradı. Mesleğine hakim, iletişimi iyi, konuya hakim ve çözüm konusunda üretken bir çalışandı. Önerdiği çözüm için çok teşekkür ederim. Görüşme sonrasında kendisine olumlu görüş bildirecektim ancak refleks ile elim kapama tuşuna gitti. Bunun için çok üzgünüm. Umarım Vodafone şirketinden birileri bu mesajımı okur ve Abdullah bey'in kariyerine bir katkı sağlamış olurum."
Vodafone Net Kategorileri