Onur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 20:06

Merhaba Şikayetvar kullanıcıları ve Vatan Bilgisayar yetkilileri,
20.01.2024 tarihinde SPR21964271 sipariş numarası ile sipariş ettiğim ve 24.01.2024 tarihinde tarafıma ulaşan Philips EP5447/90 5400 serisi tam otomatik espresso makinesini video eşliğinde kutusunu açtım. Fotoğraflarda da görüleceği üzere sıfır olarak aldığım ürün kullanılmış olarak bana ulaştı. Ürün resmen tarafıma önceden kullanılmış olarak ulaştırılmış. Görsellerde gördüğünüz üzere su haznesinde su kalıntıları bulunmakta. Kahve mekanizmasının içerisinde kalıntılar var. Bardak tablası ve alt plastik leke ve çiziklere maruz kalmış. Ayrıca üretici sitesinden de görüleceği üzere su haznesi üzerindeki ürün etiketi mevcut değil. Online ürün asistanına sorduğum soruyu da görsellere ekledim. "Ürün sıfır mı? " sorumun cevabı "Ürün sıfır, web sitemizde teşhir satışı yoktur." gibi komik bir cevap aldım. Aldığım cihazın kapımdan alınıp sıfır (içerisinde daha önce kahve yapılmamış) yeni bir cihazla değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde buradaya atamadığım (boyuttan dolayı) kutu açılışı videosu ile Tüketici Hakları Mahkemesi' ne başvuracağım.

Onur
Onur
26 Ocak 2024 12:16

Vatan Bilgisayar destek hattı tarafıma dönüş yaptı." Değerli müşterimiz, ilgili ürün için ücretli onarım desteği verilebilir." Tüketici hakem heyetinde görüşmek üzere. Vatan Bilgisayar' dan alışveriş yapmak isteyenler sadece şu mesajlaşma ile Vatan Bilgisayar kalitesini anlayabilirler.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 18:50
Arızalı Kahve Makinesi İçin Çözüm Arayışı
Selen sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 13:29
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 10:56

Vatan Bilgisayar Kategorileri