Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 15:44

Uğur Derin Dondurucu dan aldığımız derin dondurucu, soğutmadığı için İzmit yetkili servisince bakim için 16 Ağustos 2024 te evimizden teslim alindi. 25 Eylül 2024 te geri geldiğinde çeşitli yerlerinde ezilme ve çizikler mevcuttu. Ürünü bu şekilde evimize bıraktılar. Mağduriyetimin giderileceğini söylemelerine rağmen 2 aydır sürekli arayıp sormama rağmen ne geri dönüş yapıldı ne de konu ilgili tarafıma bir bilgi verildi. 2 aydır dondurucuyu kullanmıyorum, mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

02 Aralık 2024 15:49 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Ahmet
17 Ocak 14:49

Merhabalar, Bu mesajı yayınlandıktan sonra servis tarafından aranıp dondurucuda oluşan hasardan dolayı makinemin alınıp kasasını fabrikada değiştireceklerini söylediler ve ürünü bakım için evimden 4 Aralık 2024 te aldılar. Aradan geçen 35 iş günü boyunca tarafıma en ufak bir bilgi verilmediği gibi mağduriyetimde giderilmedi. 2-3 gündür Uğur müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli beni geçiştirmeye, süreyi uzatmaya çalışıyorlar. Bu saatten sonra bende yasal hakkım olan ürünün yenisi ile değiştirilmesini ya da yaptığım ödemenin günümüz değeri üzerinden tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Buradan Uğur marka ürün alacak herkese de son sözüm şudur. Uğur marka pişmanlıktır...

Yaşar

Ahmet Bey öncelikle yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm. Aslında bende Uğur dondurucu almayı düşünüyordum ama bu yazdıklarınızdan sonra alır miyim? Asla. Müşteri memnuniyeti olmayan hiçbir marka varlığını sürdüremez diye düşünüyorum.

08 Eylül 2023 12:02

Uğur Soğutma Derin Dondurucu Servis Sorunları

25 Temmuz 2024 20:18
Uğur Soğutma Derin Dondurucu Servis Sorunları
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 18:55
Uğur Soğutma Kategorileri