Trendyol'dan Aldığım Telefonun IMEI Klonlama Sorunu Ve Mağduriyetim

14 Ağustos 2024 18:22

Trendyol'dan 2024 yılı Nisan ayında aldığım Xiaomi Redmi 13 Pro markalı telefon 4 ay sonra operatör desteğini kesti. Telefonun IMEI numarasının klonlanmış olduğunu ilgili birimler aracılığıyla tespit ettim. Satıcı Trendyol'un web sitesinde artık görünmüyor. Böyle olmasına rağmen, telefonu incelemek için iade kodu ile kargo firmasına göndermemi söylediler. Telefon satıcıya yönlendirilmiş ancak ilgili kargo firması kargonun ulaşamadığını, satıcının kabul etmediğini beni arayarak söyledi. Yani satıcı hem web sitesinde görünmüyor hem de kargoyu kabul etmiyor yahut yerinde değil. Ancak Trendyol satıcı ile ilgili durumu zannediyorum bilmiyor ve bana günler kaybettiriyor. 6 gündür telefonsuzum ve şimdi de para iadesi yapmışlar, ancak 4 ay önce telefonu satın aldığım fiyata bugün aynı telefonu almam mümkün değil. Trendyol uygun olmayan bir satıcı ile çalışmış ve beni mağdur etti. Böyle kurumsal ve büyük olduğunu iddia eden bir firma nasıl böyle bir satıcı ile çalışabilir ve nasıl tüketicisinin haklarını korumaz bunun cevabını merak ediyorum. Telefonun güncel tutarının tespit edilmesini ve tarafıma iade edilmesini yahut aynı modelin bana gönderilmesini talep ediyorum. Yasal yollara başvuracağım. Şikayetçiyim.

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Telefonun İadesi Sonrası Para Ve Ürün Mağduriyeti Yaşıyorum

06 Ekim 2025 19:27
Ayıplı Telefonun İadesi Sonrası Para Ve Ürün Mağduriyeti Yaşıyorum

IMEI Klonlanma Sonrası Para İadesi Ve Trendyol İade Onayı Sorunu

Hüseyin
29 Eylül 2025 18:50
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
16 Mayıs 2025 15:59

15 Kasım 2024 16:50
Abubekir sonuçtan hiç memnun değil

Çalıntı IMEI'li Telefon Satışı Ve Trendyol'un Sorunu Çözememesi

Abubekir