Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Satıcılı Eksik Ürün Gönderimi

Çağatay
11 Ağustos 2024 08:07

Temmuz ayında Trendyol'dan indirimden ( satıcı bu arada Trendyol) 4 çift Hummel ayakkabı aldım. Tabii ki de parasını da ödedim. 2 Ağustosta kargo geldi. Ve ürünü açtığımda 4 adet yerine 2 adet ürün göndermişler. Ben hemen ürünü açar açmaz eksik olduğunu Trendyol asistana bildirdim fakat geri dönüşler iade ve eksik ürün için gönderim olamayacağı yönündeydi. Bende tekrar destek oluşturdum tekrardan aynı cevabı gönderdiler. Daha sonra kargo firmasını aradım orası da Trendyol ekspress, olayı anlatıyorum diyorlar ki Trendyol u arayın. Sonra Trendyol u arıyorum Trendyol ekspresi arıyorum en az iki firma ile 10 kere görüştüm ikisi de hep aynı şeyi söylediler. Trendyol ile görüşün, Trendyol ekpress ile görüşün. Bir de durum şu 2 kere destek talebi açınca üçüncüyü açamıyorsunuz. Zor bela Trendyol asistandan istek açtım. Yine aynı dönüşü geri yaptılar. Ürünler eksiksiz paketlenmiş olarak buradan çıkmıştır kamera kayıtları incelenmiştir diye. Soruyorum kamera kayıtlarında kaç ayakkabı koymuşlar cevap yok, paketin ağırlığı ne kadar diyorum cevap yok. Hiçbir şeyin cevabını vermiyorlar birinde benim paramı 4 ayakkabı parası alıyorlar 2 ayakkabı gönderiyorlar. Hiçbir şekilde çözüm önerileri de yok. Sadece iki firma arasında beni rezil ettiler. Ben hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum arkadaşlar imkanınız varsa hiçbir şekilde bir alım satım yapmamaya özen gösterin diğer platformlardan yapın. Son zamanlar da Trendyol çok fazla hatalı ürün ve eksik ürün göndermeye başladı çevremdeki arkadaşlarımda aynı şekilde mağdurlar. Bu kadar büyük kurumsal bir firma hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve benden aldığı paranın hiçbir şekilde hizmetini vermedi. Trendyol firmasından kesinlikle alışveriş için giriş bile yapmayın.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 22:49
Trendyol Sitesinden Aldığım Ayakkabı Gelmedi: Fiyat Arttı

Barlas
25 Eylül 2023 15:15
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 01:14

12 Temmuz 2024 19:02
Osman sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:09
Eksik Ve Hatalı Ürünler İçin Kargo Ücreti Kesintisi