Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Pazaryeri - Satıcıya Haksız Rekabet Uğruna Yapılan Haksızlık

Trendyol Pazaryeri - Satıcıya Haksız Rekabet Uğruna Yapılan Haksızlık
25 Ağustos 2023 13:20

Trendyol satıcısı olarak sizlere diyorum. Resmi belge gıb de çıkan faturaya sahte diyerek bir anda yaptığımız yatırımı hiçe sayan maddi kayba uğratan bir site. Trendyol'a ürünlerimizi yükledik. Kesilen faturaları yükledik. Onaylandı. Daha sonra gece sahte fatura diye bir anda sitemizi kapatmışlar. Faturalar gıb de kayıtlı bakmak zahmetinde bile bulunamıyorlar. Neye göre sahte dediler yok. Geri dönüş yapmıyorlar. Bekliyoruz. Hem maddi kayıp hem size yapılan itham ile kalıyoruz. Rekabet kurulundan yediği ceza yetmemiş. Rekabet kuruluna bizde şikayetimizde bulunacağız. Yaptığınız haksız ithamları dava açarak sizden hesabınızı soracağız. Siz Sağlık Bakanlığına bağlı bir kuruluşun faturasına sahte diyemezsiniz.
Görsellere iddia edilen sahte fatura örneği ve gerçeğini de ekledik.

profile profile

Deniz

Siz dava açtınız mi durumunuz nedir acaba ben GİB üzerinden ekran görüntüsü aldım attı bakayım ne diyecekler

Deniz

Merhaba dun aynı durumu bende yaşadım. GİB çıkan faturama sahte diyerek hesabımı kapattılar bu hesabımın kapatılmasıyla diğer hesabımda kapandı. İki hesabım vardı. Bir fatura sahte diyerek iki hesabımı kapattılar. Acaba siz nasıl bir önlem aldınız. Olumluya bağlandı mi

Oğuz
Oğuz

İtiraz dahi etseniz bir kere kapandı mı açmıyorlar. Sahte fatura diye kapattılar daha sonra sebep değiştirdiler. Sahte fatura ihlal puanını silerek farklı bir bahane ile kapalı kalmasını sağladılar. Dava edin ama o da sürer bir süre. 3 ay boyunca paranızı vermeyecekler. İçeride paranız kalıyor.

Trendyol Satıcısıyım. Satışımı Engelliyorlar.

Muhammed
24 Kasım 2023 14:45