Trendyol İş Birliği Bağkur Borcu

25 Eylül 2023 14:54

Trendyol Affiliate programına İstisna belgesi ile kabul edildim. Üzerimde herhangi bir şirket bulunmamasına rağmen istisna belgesi alındıktan sonra otomatik olarak Bağkur başlatılmış. Ve ciddi bir borç birikmiş. Konuyla ilgili sözleşmenin iptali için Trendyol'a yazdığımdan beri herhangi bir dönüş alamıyorum. Kendi yağında kavrulan bir içerik üreticisi olarak Bağkur borcunu ödeme gibi bir durumum yok. Bu konuda Trendyol'dan çok acil bir yanıt bekliyorum.

Pinar
Pinar
03 Kasım 2023 13:03

Bu konudan mağdur olanların yapması gereken şey, ilindeki gelir idaresi başkanlığına gidip istisna belgesinin iptali ile ilgili bir dilekçe vermek. Bagkurunuz otomatik olarak iptal olur. GİB üzerinden online is feshi başvurusu da verebilirsiniz ancak geri dönüşü uzun oluyor, gidip 5 dakikada halledebilirsiniz.

Beyza

Merhaba Pınar hanım, Bu benim de başıma geldi, Bağkur iptal ettirdim ama borç duruyor. Bunu nasıl çözdünüz?

Salih
Salih

Hocam aynı şekilde bende bu durumun mağduruyum bizimle aynı şekilde link paylaşan birinden sordum bana dedi ki SGK ya gidip bir dilekçe veriyorsun sıfırlanıyor Bağkur borcun bu doğru mudur bilgin var mı?

Beyza

Merhaba, sorununuzu çözebildiniz mi?

Trendyol Yüzünden Bağkur Borcu Birikmiş

Tuğba
27 Temmuz 2023 16:11
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Affiliate Programından Ayrılma Sürecinde Bilgi Ve İletişim Eksikliği

16 Mart 2025 14:05
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Bağkur Borcu Mağduriyeti

Kübra