Melike sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 16:56

150 TL'lik 'Sizi Özledik' indirim kuponumu son kullanım tarihi dolmadığı halde kullanamıyorum. 'Kupon Uygula' bölümünde görünmüyor ve adet fiyatı da yazmıyor. Kuponun tükenmediği söyleniyor ancak kuponumdan yararlanmak istiyorum. Maalesef yardımcı olunmuyor. Trendyol'dan kuponumun sorununun çözülmesini talep ediyorum.

23 Mart 2024 03:49

Trendyol bana sadece bazılarına verilen 150TL lik sizi özledik indirimi kuponu tanımlandı. Kuponun bitiş süresi 24 Mart, bende bu indirim günlerinde kullanmak için sakladım ancak 21 Martta Trendyol hesabıma baktığımda kuponun tükendiğini gördüm. Ben kuponun kullanım süresine dikkat ederek daha sonra kullanacağım diye beklerken Trendyol beni mağdur edip, bana verilen kuponu kullanmadan tükendi gösterdi. Yani bir kupon tanımlanıyorsa ve tanımlanan kupona bitiş süresi ekleniyorsa bitiş süresi bitmeden kuponun tükenmemesi gerekiyor. Trendyol dan bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

23 Mart 2024 04:57

Kuponun süresinin bitmesine 2 gün var daha ve altında adeti de yazmıyordu insanları yanıltmayın müşteri hizmetleri tükendi diyor nasıl hemen tükeniyor adet yazmıyordu zaten hesabıma tekrar tanımlanmasını istiyorum.!

Trendyol Bana Özel Kuponumu Kullanamıyorum

22 Mart 2024 20:51
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 13:41
Trendyol Bana Özel Tanımladığı Kuponu Tarihinden Önce İptal Etti.
Trendyol Bana Özel Tanımladığı Kuponu Tarihinden Önce İptal Etti.
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 23:28
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 00:35
Funda sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 03:00

Trendyol Kategorileri