Estella sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Saat Değişiklikleri Ve Uzun Bekleme Süresi Mağduriyeti

Estella
29 Kasım 2024 17:43

Erkenden (Temmuzda) THY sitesinden 10 Aralık Dalaman - İstanbul - Miami ve dönüşü (Ocak için) Miami - İstanbul - Dalaman biletleri aldık. Bu biletler 75.000 TL tuttu, sıkıntı yaşamamak için direkt THY sitesinden aldım. 30 Eylülde Dalaman - İstanbul ve İstanbul - Dalaman biletleri için ufak bir saat değişikliği yapıldı. Onu onayladım. Fakat şimdi uçuşa 10 gün kala 2. kez olarak değişiklik yapıldı. Dalaman - İstanbul TK2563 saat 21:35 yerine TK2561 saat 17:10'a alındı, bu da 7 saat İstanbul'da beklemek zorunda kaldığımız anlamına geliyor. Telefonla görüştüm, uçak dolumu diye sordum, müşteri hizmetleri dolu mu iptal mi edildi, göremiyoruz dediler. Fakat her gün TK2563 uçağı Dalaman'dan İstanbul'a kalkıyor, bir o gün mü iptal? Uçağı doldurdular. Bizi daha erken saatte attılar. Ben 6 ay önceden almışım biletimi, 70 yaşında annemle 7 saat beklemek zorunda mıyız? Zaten 13 saatlik uçağımız var, bu uzun yolu daha kötü hale getirdiler. Bizi tekrar TK2563'e alınmasını istiyorum ya da ciddi bir para iadesi yapılması gerek. 7 saat bekletme kabul edilir bir durum değil, ben bu biletleri son anda almadım. Hem 7 saat bekleyerek rezil olacağız, hem de astronomik fiyatlı havalimanında yemek zorunda kalacağız.

Aktarma Uçuşunda Yaşanan İptal Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Büyük Mağduriyet

Şenay
15 Temmuz 2025 20:37
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
02 Ağustos 2024 19:40
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
08 Ağustos 2024 12:21
THY Aktarmalı Erken Uçak Bileti Aldım Başıma Gelmeyen Kalmadı!
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
16 Kasım 2024 04:28