Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Para İadesini Yapmıyor.

Türk Hava Yolları Para İadesini Yapmıyor.
26 Şubat 2024 01:27

Uçuş değişikliği yapmak istediğim sırada uygulama üzerinden yanlışlıkla biletimi iptal ettim. Daha sonra müşteri temsilcisini arayarak, yanlışlıkla iptal ettiğimi ve sadece tarih değişikliği yapmak istediğimi dile getirdim. Ancak müşteri temsilcisi, talebimin üç gün sonra gerçekleşeceğini söyledi. Üç gün bekleyemeyeceğimi, uçuş tarihimi yarına almak zorunda olduğumu ifade etmeme rağmen, müşteri temsilcisi bana yardımcı olamadı. Biletimi iptal ettiğim için ücretin iade edileceğini belirtip, tekrar uçacağım tarihe yeni bir bilet aldım. Ancak 17 bin TL'ye aldığım yurt dışı uçak biletinin sadece 1900 TL'si iade edildi. Firma sorumluları, bana geri dönüş yapmadan, sadece e-posta yoluyla ücretin iade edildiğini bildirdiler. Ancak iadenin sadece küçük bir kısmının yapıldığını anlatmak için ya da bu mağduriyeti dile getirmek için hiçbir yetkiliyle görüşemedim. Türk Hava Yolları'ndan bu mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini rica ediyorum.

19 Nisan 2024 23:07

Türk Hava Yolları firmasından hiçbir sorumlu bana dönüş yapmamıştır. Böyle sorumsuz bir firma hiç görmedim, Türk Hava Yolları benim için bitmiştir sorunu Tüketici Hakem Heyeti'ne sevk ettim

Murat
17 Haziran 2023 15:18

İptal Edilen Biletin Ücreti Ve Ekstra Ödeme Hala İade Edilmedi

Fatih
03 Ekim 2025 20:58
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
09 Eylül 2024 20:04
Türk Hava Yolları Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Yön Değişikliği Yapılmasına Rağmen Uçağa Alınmadım Ve Ücretim İade Edilmedi

Hatice
12 Temmuz 2025 13:42
yon-degisikligi-yapilmasina-ragmen-ucaga-alinmadim-ve-ucretim-iade-edilmedi-3.jpg
yon-degisikligi-yapilmasina-ragmen-ucaga-alinmadim-ve-ucretim-iade-edilmedi-2.pdf
yon-degisikligi-yapilmasina-ragmen-ucaga-alinmadim-ve-ucretim-iade-edilmedi-1.pdf

THY Bilet Değişikliği Ve İptalinde Bilgilendirme Eksikliği

Arzu