Türk Hava Yolları Hasarlı Bagaj Konusunda Hiçbir Geri Dönüş Olmaması

Aliye
14 Ekim 2023 15:42

Antalya (19 Ağustos 2023) Havalimanında bagajımızı teslim aldığımızda iki bagajımızın da hasarlı olduğunu gördük. Hemen ilgili birime gittik. 2023 183456 Ant dosyası düzenledi ve bagajlarımız kullanılamaz durumda olduğu için bagaj vermeyi teklif ettiler. Bizim bagajlarımız daha kaliteli olduğundan oradaki çalışanlarla hemfikir olduğumuz için kabul etmedik. 20 Ağustos günü THY hasarlı bagaj bölümünden bir mail aldım. Kimlik bilgilerimizi, bagaj fotoğraflarımızı, dosya numaralarımızı istiyordu, gönderdim. 25 Ağustos Antalya dönüşümüz vardı İstanbul'a indiğimizde bagajımızın bir tanesi ortadan kırılmıştı. Tekrar ilgili birime gittik, fotoğraflar çekildi, eşim adına ikinci bir dosya hazırlandı. (2023 200105 İstanbul.) Yine bagaj teklif edildi. Bagajlar standart olduğu için (bizim bagajımız daha kaliteli olduğundan) almadık. 3 Ağustos 2023 tarihinde tazminat biriminden her iki bagajımıza dair varsa fatura, yoksa değerlerinin fiyat olarak bildirilmesi istendi ve bildirdim. 17 Ağustos'ta 2023 tarihinde tekrar tazminat biriminden mail geldi. Kimlik bilgimin fotokopisi, bagaj değerlerinin varsa fatura, yoksa değerlerinin bildirilmesi istendi, yine bildirdim. Bu arada müşteri hizmetlerini de aramaya devam ettim, hasarlı bagaj birimini. Benden tekrar bagajlarımın fiyat değerleri istendi, 3. Kez bildirdim. 3 Ağustos 2023'te tazminat birimine yönlendirildim ve oradan 21 gün içinde bana herhangi bir geri dönüş olmadığı için tazminat talep etme hakkımın da olduğu belirtilerek, hem bagaj tazminatlarının geriye dönmesi, hem tekrar tazminat talebime cevap verilmesine dair hakkım olduğu söylendi, fakat ondan sonraki bütün aramalarıma rağmen hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini Türk Hava Yolları'ndan talep ediyorum.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
03 Kasım 2023 21:53
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
04 Ocak 2024 16:44
THY Hasarlı Bagaj Hatasını Düzeltmiyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
04 Ağustos 2023 22:13
THY Kalitesinde Bagaj Hasarından Kaçma Yolları
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
27 Haziran 2023 20:49