Macit sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Engelli Hakkını Kullandırmıyor

Macit
08 Ekim 2023 03:20

10 yaşında engelli oğlum var, THY den indirimli engelli ve refakatçi hakkımı kullanmak istedim. Öncelikler Miles&smile üyeliği yapılacak ve sonrasında geri bildirimde bulunulacak sonrasında indirimden faydalanacağım dendi. Dediklerini yaptım sistem üzerinden hem engelli hem de refakatçi indirim tanımlandı. THY online sitesinden bilet almak istedim. Engelli indirimi yansımıyor. Çağrı merkezini aradım durumu izah ettim ve biletimin kesilmesini istedim. Refakatçi indirimi için THY satış ofisine gitmem gerektiği söylendi. Ofise gittim durumu anlattım. İndirimli bileti 3750 civarı olacağı söylendi oysa ki online'dan indirimsiz 3600 TL'ye alabileceğimi söyledim. Farkı sorduğumda uygulama bu şekilde dendi. Sonuç olarak şunu belirtmek istiyorum, madem engelli bireyler ile engelleri beraber aşacağız sloganınız var neden engelli bireylere haksız yere engel çıkartıyorsunuz. Var olan hakkımı bana kullandırmıyorsunuz. Ülkemizin gururu ve göz bebeği olan THY yani sizler bunu vatandaşa yapıyorsanız gerisini düşünemiyorum.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
21 Haziran 2023 17:31

Esra
12 Ağustos 2023 10:52

Aras
28 Mayıs 2025 20:47
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
27 Ağustos 2023 11:22
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
01 Mart 2024 11:41