Mehtap
29 Mayıs 2024 22:26

24 Haziran 2024 tarihinde THY'den satın almış olduğum extrafly paketi dahilinde bir uçak biletim bulunmaktadır. Bu paketi seçmemin nedeni, değişiklik yapma ihtimalimin bulunmasıydı ve paket kapsamında belirtilen "60.00 EUR değişiklik ücreti + sınıf farkı ücreti ödenebilir" ibaresi bana uygun geldi.

Ancak, biletimi 30 Haziran 2024 tarihine değiştirmek istediğimde, benden toplam 111 EUR fark ödemem istendi. Yaptığım araştırmalarda, 30 Haziran ve 24 Haziran tarihlerindeki bilet fiyatları arasında sadece 5 EUR fark olduğunu gördüm. 60 EUR değişiklik ücreti de eklendiğinde, toplamda ödemem gereken miktar 65 EUR olmalıydı. Ancak, benden 111 EUR talep edilmesinin nedenini anlayamıyorum.

Bu konuda yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve 111 EUR'luk farkın nasıl hesaplandığına dair detaylı bir açıklama talep ediyorum. Ayrıca, bu tutarsızlığın düzeltilmesini ve makul olan farkın yeniden hesaplanarak tarafıma bildirilmesini rica ediyorum.

Mağduriyetimin devam etmesi durumunda, konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımı ve yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

Yardımlarınız ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

18 Eylül 2024 15:11
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tarihe Alınan Bilet İçin Çözüm Bulunamaması

Fadime
22 Kasım 2024 15:25
Yanlış Tarihe Alınan Bilet İçin Çözüm Bulunamaması
İsa sonuçtan hiç memnun değil

İsa
29 Nisan 2024 17:39
THY Operasyonel Sorumsuzluğu Ve İnsanları Seçeneksiz Bırakması
THY Operasyonel Sorumsuzluğu Ve İnsanları Seçeneksiz Bırakması

THY Bilet Değişikliği Sorunu: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

Berkay
15 Mart 2025 21:42
THY Bilet Değişikliği Sorunu: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Alınan Uçak Bileti Tarihi İçin Yüksek Değişiklik Ücreti Ve Yetersiz Destek

Aykut
06 Haziran 2025 16:53