Ender sonuçtan hiç memnun değil

THY Türk Hava Yollarında Yasanan Uçuş Sorunları!

Ender
24 Ağustos 2023 19:51

Yakın bir zaman önce ulf5nr PNR numaralı uçuş ile. Bükreş'ten İstanbul aktarma ve sonrasında Adana uçuşunu gerçekleştirdim. İlk olarak Bükreş Hatay bileti alınmıştı. Ancak bir süre sonra operasyonel sebeplerden dolayı uçuşun Hatay'dan Adana'ya alındığı bilgisi gönderildi. Bu yeni uçuşu kabul ettim. Ancak Bükreş Havalimanı check-in bölümünde Adana uçuşunun görülmediğini ve Adana uçuşunun biletini veremeyeceğini çünkü sistemde blok olduğunu söyledi.

Derdimi anlatmak oldukça zor oldu. Bükreş havalimanında Türk Hava Yolları danışma bürosunun olmadığı bilgisi verildi. Zor şartlar altında müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bu görüşme ve talep oluşturulması 20 dakikaya yakın sürdü. İkinci bir defa arandığımda problem olmadığı söylendi. Ancak boarding esnasında yine sistemde uçuşum görülmedi ve uçak altındaki bagajım geri verilmek istendi.

Süreç çok sıkıntılı oldu. Az kalsın uçağa alınmayacaktım. Sistemde varış Havalimanı olarak Hatay'ı gösteriyorsunuz. Sonra uçuşu Adana'ya alıyorsunuz. Adana'dan Hatay'a ulaşımımızı da kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Madem Hatay'a uçuş olmayacak o zaman ilk baştan Hatay destinasyonunu sisteme koymamanız gerekir.

Herkesin ulaşım imkanı olmayabilir. Bu da yetmezmiş gibi Bükreş İstanbul uçuşu da 55 dakika gecikme yedi. Ve zar zor İstanbul havalimanında koşarak Adana uçuşuna kıl payı yetiştim. Yaşlı veya koşamayacak durumda olabilirdim. Kötü bir deneyimdi. Hala şaşkınlık içindeyim!

Ece
25 Haziran 2023 09:21
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
17 Haziran 2023 10:22
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
21 Haziran 2023 00:07
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
22 Mayıs 2023 23:25