Coşkun sonuçtan çok memnun

THY Temizlik Servis Deneyim

21 Aralık 2023 16:35
Coşkun'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetim düzeltildi. Teşekkürler...”

16.12.2023 tarihinde 0559 seferi ile Abidjan-Türkiye havaalanı arasında uçuşum vardı. Uçak, 01.50'de kalkması gerekirken 02.20'de kalktı. Uçağa bindikten sonra uzun bir bekleme süresinin ardından numarası 10B olan koltuğuma oturduğumda, koltuk kısımlarında yemek kırıntıları ve kemerin içinde kirler buldum. Hemen bir hostesi çağırarak bu durumu ilettim ve kemerimi takmak istemediğimi belirttim. Hostes, temizlik ekibinin sorumluluğunda olduğunu söyleyerek ıslak mendil verip temizlememi önerdi ama lekeler tam olarak çıkmadı. Boş bir koltuk olup olmadığını sordum ve hostes beni orta bölümde iki yolcunun yanındaki koltuğa yönlendirdi. Ancak bu yolcuların yayılmış olmalarından dolayı rahat bir şekilde oturamadım. Hostese başka bir yere geçmek istediğimi söyledim ve geçiş yaptım.
Yemek servisi sırasında tek çeşit yemek sunuldu ve sanki 'ister yiyin ister yemeyin' gibi bir tutum sergilendi. İki çeşit yemek servisi olması gerektiğini sorduğumda bu sefer böyle olduğu söylendi. Önümdeki veteriner yolcu yemeği kabul etmeyince, hostes durumu bir meslektaşına iletti. Meslektaşı 'Nasıl yemez, ben hallederim' diyerek kadın yolcuyla konuştu. Yolcu yemeği yemedi ve sonrasında hostes yolcuya bir elma ve bir portakal verdi. Personel arasında yemek durumunun yeterli olduğuna dair konuşmalar yapıldı. Ben düzenli olarak uçuyor ve her 23 günde bir Türkiye'ye seyahat ediyorum. 23 gün sonunda Türkiye'den Abidjan'a geri dönüyorum. Ancak bu deneyimi ilk defa yaşadım. Temizlik, hijyen ve ikram konusunda hizmet kalitesi oldukça düşüktü. Yaşanabilecek her türlü olumsuz deneyimi bu uçuşta tecrübe ettim. Yaşananları video ve resimlerle belgeledim. Paylaşım yapma imkanım olursa burada paylaşacağım.

24 Mart 2025 02:39

Şikayetim düzeltildi. Teşekkürler...

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hasret
24 Temmuz 2025 10:05
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Zekiye
05 Haziran 2025 20:59

Hazal
24 Haziran 2025 12:14
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Uçuş Gecikmesi, Bilgi Eksikliği Ve Yaşlı Yolcuya Yardımcı Olmayan Kabin Ekibi

Derya
03 Nisan 11:09