Hülya sonuçtan hiç memnun değil

THY Sorumsuzluğu

Hülya
25 Ekim 2023 00:41

Turkish Airlines, 24 Ekim Salı günü Antalya - Çanakkale uçuşum vardı Ankara aktarmalı. Antalya TK7025 18.20 uçuşum rötar yaptığı için Ankara'ya geç iniş yaptı. Fakat TK4172 numaralı Çanakkale uçağım beni ve +7 yolcu daha alınmadan uçak kalkmış. 19.45 de uçak iniş yaptı. Kapıya gittiğimde kapanmış olduğunu gördüm ve yetkililere ulaşmaya çalıştım. Sürekli o başkasına o diğerine derken 10 dakika oyaladılar beni. Uçak daha kalkmamıştı almadılar. Evet kapılar kapandıktan sonra yolcu alımı yapılmaz ancak Antalya uçağının rötar yaptığı sistem üzerinden görünüyor fakat Çanakkale uçuşuna haber verilmiyor. Yetkiliye ulaştığım zaman benden kaynaklı bir sorun olmadığını uçağımın rötar yaptığını ve bu yüzden geç kaldığımı açıkladığımda ise bize Antalya'dan herhangi bir bildirim yapılmadı eğer bize bildirildi. Uçak beklerdi şeklinde bir açıklama alıyorum ve ben resmi kurumda çalışıyorum. Yarın işte olmam gerekiyor.

Bana en erken yine Çanakkale uçuşunu vereceklerini akşam kalacak yer ayarladıklarını söyledi ancak en erken uçuş akşam saat sekiz dedi. Bu yine bana geç oluyordu. Benim işe gitmem gerekiyordu. Ve bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bana başka çözüm yolu bulmadılar ben de İstanbul'a uçmak istediğimi İstanbul'dan daha sonra otobüs Çanakkale'ye geçeceğimi söyledim Ancak firma bana hiçbir şekilde başka bir maliyetin karşılanmayacağını Sadece uçağın karşılanabileceğini söyledi. Ben yarın İstanbul'a uçacağım. İstanbul'dan. Çanakkale'ye olan otobüs biletinin karşılanmadığını ve otogara gitmem için kullanacağım taşıma ücretinin karşılanmayacağını (bunlar toplamda 1000 TL tutuyor) söylediler. Ve ilgili personel (bilet işlemini yapan o saatte çalışan sarı saçlı kısa boylu konuşmayı bilmeyen kadın) Sakince açıklama yapmak yerine Ters bir üslupla konuşuyor. Bu benim sorunum değil gidip istediğiniz yere şikayet yazabilirsiniz şeklinde bir açıklama yapıyor bu konuşma tarzındaki çirkinliği sadece ben değil o gün orada mağdur olan herkes aynısını söylüyor.

Geçiyorum diğer soruna valizi almaya gittiğimde valizimin tekerini ve sapını kopmuş olduğunu görüyorum. Doğal olarak sinir katsayılarım daha da artıyor. Yeni valiz veriliyor elbette. Ama bu beni sakinleştirmiyor. Ayrıca benim Ankara' da lounge hizmeti satın almıştım o da yandı bana herhangi bir iade olmadı. Buradan yetkililere sesleniyorum siz olsanız bu kadar sorundan sonra bu firma ile tekrar uçmak ister misiniz?

Beyhan

Ahsen
15 Haziran 2023 21:04

Sibel
03 Ekim 2023 15:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 13:21
thy-ucaga-beni-almadi-6.jpg