Aydın sonuçtan hiç memnun değil

THY Overbooking Tazminatını Geçiştirmeye Çalışıyor

Aydın
03 Ağustos 2023 16:47

THY 31 Temmuz ben ve eşimin Prag İstanbul uçuşuna biletimiz vardı. Havalimanına erken gittik ancak bize uçuşta overbooking olduğu aktarmamız olmadığı için bize konaklama-yemek ve kişi başı 1500 km yi geçtiği için 400euro ödenek ile bir sonraki gün uçağa binip binemeyeceğimiz soruldu. Önce eşimin ertesi gün işi olduğu için mümkün olmadığını söyledim ancak direttiler.

Ben de eğer vaat edilenlerde ve sonraki uçuşta sorun çıkmayacağını garanti ediyorsanız ok dedim. Bize kesinlikle THY gibi global bir firmaya güvenmemiz için bir sebep olmadığını söylediler. Bizi havalimanında 3 saat uçak kalkana kadar beklettiler. İşlerini garantiye alınca bize vaat ettikleri yemek yerine sadece havalimanında geçen ve bir kişilik yemeği karşılamayan bir yemek çeki verdiler yemeğin bir kısmını cebimizden ödedik.

Türkiye 'ye gelince ödeneği talep ettik başka bir teklif kabul etmeyeceğimizi söylediğimiz halde bize şu an 20.000 mil verip geçiştirmeye çalışıyorlar. Bu konu ile ilgili bir sürü şikayet gördüm. Umarım THY gibi büyük bir firma umarım müşterilerini bu şekilde yanıltmıyordur. En kısa zamanda geri dönüş ve vaat edilen tazminatı rica ediyoruz.

14 Ağustos 2023 14:45

Eren
Eren

Kesinlikle yanıltıyor bir çok konuda herkesten para kopartmaya çalışıyorlar artık aynısı bana oldu THY paketi ile Bodrum da araç kiraladım. Havalimanına indiğimde Findeks bakmak istediler. Bakamadılar sistemde sıkıntı var diye ne arabayı verdiler ne de parayı veriyor THY Rent A Car hakkını arayın bize para falan ödemediler diyor. THY ise sorunun benden kaynaklı olduğunu söyleyip ödeme yapmıyor. Sorun nasıl benden kaynaklı hiçbir şey anlamadan 5000₺ paramı alıp iade yapmadılar Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim tatilim bitince canımı sıkmak istemiyorum tatilde

THY Overbooking Tazminatını Geçiştirmeye Çalışıyor
thy-overbooking-tazminatini-gecistirmeye-calisiyor-2.jpg

Hacer
24 Ağustos 2024 17:24

Göktuğ
24 Ağustos 2024 01:03
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
07 Mayıs 2024 09:57