Aslı sonuçtan hiç memnun değil

THY Maas Hizmeti Taahhüdünü Yerine Getirmemesi

Aslı
27 Mart 2024 23:40

27 Mart 2024 günü THY'nin TK1703 numaralı İstanbul Stuttgart seferiyle 12 yaşındaki kızımı refakatçisiz yolcu olarak asistan hizmeti ile gönderdik. Biletine maas Bildirimi yapıldığı için İstanbul Havalimanı'nda yardımcı eşliğinde uçağa kadar götürdüler. Stuttgart havalimanında bir refakatçi kızımı alıp pasaporttan geçirdikten sonra havalimanında kızımı karşılayan kişiye teslim etmesi gerekiyordu. Ancak bize söylenenin aksine kızımı uçak çıkışında yalnız göndermişler, uçaktaki hostesten yardım isteyen kızıma "sen kendin gidebilirsin" denmiş. Kızımın beni pasaport kontrolünde aramasıyla durumdan haberdar oldum. Doğal olarak pasaport polisi çok problem çıkardı uzun süre orada bekledi rica minnet telefonda konuştuğum pasaport polisini ikna ederek Almanya'ya girişini sağladık. 12 yaşında kızım gerçekten çok korkmuş şekilde kendisini karşılayan tanıdıklarımıza şans eseri ulaştı. THY'nin bu hizmeti vereceğini taahhüt Edip vermemesi büyük bir skandal. Tüm uçuş personelinden ve THY hizmetlerinden şikayetçiyim.

Caner
30 Ağustos 2023 13:54
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Yolcu İçin Alınan Hostes Ücretinin İadesi Ve Yaşanan Mağduriyet

THY Zarar Ettirin İnsanları Mağdur Eder
Zaman sonucu yetersiz buldu

Zaman
23 Nisan 2024 16:39
Türk Hava Yolları Mağdur Etti.
Türk Hava Yolları Mağdur Etti.
turk-hava-yollari-magdur-etti-3.pdf
turk-hava-yollari-magdur-etti-1.pdf