Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Ocak 2024 13:26

İyi günler. Ben Kadir Has Üniversitesi'nde mühendislik öğrencisiyim ve adım Ahmet Berkay A****. Üniversitenin dönem arasında memleketime gitmek için 19 Ocak 2024 tarihinde saat 14.15'te TK2462 sefer sayılı İstanbul Havalimanı kalkışlı Adana Şakirpaşa Havalimanı'na inişli uçuş için 09D koltuğunu satın aldım. Uçağa bindiğimde satın almış olduğum koltukta başka bir şahsın oturduğunu gördüm. Görevliye durumu bildirdiğimde bana beklememi söyledi. Yaklaşık 10-15 dakika boyunca uçağın ortasında insanlar geçerken montumu ve çantamı çıkaramadan ayakta bekletildim. Daha sonra uçuş görevlisi yerimde oturan şahsın biletini kontrol etti. Bana bu karışıklıkla ilgili herhangi bir açıklama yapmadan, çözüm olarak tamamen farklı bir koltuğa oturmamı teklif etti ve 'İsterseniz burada uçabilirsiniz, istemezseniz uçaktan inebilirsiniz.' dedi. Uçuş sırasında 05D koltuğunda oturmak zorunda kaldım. Koltuğuma neden oturtulmadığımı anlayamadım ve bununla ilgili bana bir açıklama yapılmadı. Bu süreçte, benim yerimdeki şahıs otururken ben ayakta bekletildim. Bu konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları gibi saygın ve seçkin bir kurumda bu tür yakışıksız ve hoş olmayan bir duruma maruz kaldığım için üzgünüm. Ayrıca, bu süreçte çevredeki insanların bana bakışlarından da olumsuz olarak etkilendiğimi belirtmek isterim. Konuyla ilgili yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.
Saygılarımla.

Ahmet
24 Ocak 2024 11:11

Fotoğraf atmama rağmen benim 9D de uçtuğumu söyleyip beni görmezden geliyorlar.

Ayşe
16 Kasım 2023 16:10

THY 30 Dakika Kala Kapıların Kapatılması

İhsan
18 Ocak 2024 17:59
THY 30 Dakika Kala Kapıların Kapatılması
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
21 Temmuz 2024 13:08

Orhan
30 Ocak 2024 00:16
THY Anadolu Jet Fazla Koltuk Satıldığı İçin Uçuşa Alınmadım.
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
04 Temmuz 2023 01:02