THY Fiyat Farkı Mağduriyeti

Melisa
24 Nisan 2024 16:36

Anadolu Jet'ten 26 Temmuz - 30 Temmuz 2023 tarihleri için aldığım uçak biletlerini günü gelmeden açığa aldırdım. Bugün açıkta olan gidiş-dönüş biletimi kullanmak için aradığımda, Anadolu Jet yetkilileri biletimi Türk Hava Yolları'nda kullanabileceğimi söylediler. Anadolu Jet, AJet olmuşken, neden biletimi Türk Hava Yolları'ndan daha pahalıya almak zorunda kaldığımı anlamıyorum. Firma değişikliğinden dolayı müşterinin sorumlu tutulmaması gerektiğini düşünüyorum. Fiyat farkı nedeniyle mağduriyet yaşıyorum. Aynı gün alacağım biletler arasında 600-700 TL fazladan ödeme yapmam gerekiyor. Üstelik aracı uçak bileti satan sitelerde bile daha uygun fiyatlar bulunurken, açığa alınan biletin çağrı merkezinden alınması nedeniyle 120 TL ek ücret talep ediliyor. Açıkta olan biletin farklı bir yerden alınmasına izin verilmiyor. Bu durum, tüketici haklarının ihlal edilmesi anlamına gelmektedir. Anadolu Jet'ten aldığım ve sonradan AJet'e dönüşen biletimin, bu duruma uygun şekilde aktarılmasını beklerdim. Açığa almak için bile 600 TL fazladan ödemiş bulunmaktayım. Ödediğim paranın tamamının iadesini talep ediyorum ya da AJet'ten yeni bir bilet alınmasını istiyorum.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
11 Temmuz 2024 18:23
Mercan sonuçtan hiç memnun değil

Mercan
30 Temmuz 2024 12:09
Anadolu Jet İn Biletlerinin THY Aktarılması
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
06 Mayıs 2024 16:23

Yüksel
16 Temmuz 2024 21:17
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
19 Ağustos 2024 23:42