Berkan sonuçtan hiç memnun değil

THY Ecofly Bilet Değişikliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Berkan
30 Ağustos 2024 20:24

O kadar büyük bir sorun ki, gerçekten bu kadar yetersiz ve içi boşaltılmış bir kurum olduğuna bir kez daha şahit oldum. Öncelikle Tiflis-İstanbul uçuşum için THY tercih ettim çünkü yeni havaalanına giden sadece THY var. Planlarımda değişiklik yapmam gerekti ve 8 Eylül'deki uçak biletimi 6 Eylül'deki bir uçakla değiştirmek istedim (ücretli bir değişiklik ve bunun farkındayım). Olaylar bundan sonra başlıyor. Canlı destek üzerinden ve arama yoluyla bilet değişikliği yapmak istediğimde bu işlemi yapamayacağımı çünkü uçuşumun Ecofly olduğu söylendi. Evet farkındayım. Ücretli değişiklik hakkı Ecofly'da yok. O halde ben de Business Class olarak kabinimi yükseltmek istediğimde Business Class sınıfının dolu olduğunu ve kabin özelliğini değiştirmeye hakkım olmadığını söylediler. Daha da komik olanı ise çözüm önerilerinin ne olduğunu sorduğumda aldığım yanıt yeni bir bilet alabilirsiniz oldu. Gerçekten içi bu kadar boşaltılmış bir kurum görmedim. Alenen tanık olmak da müthiş bir tecrübe oldu. Üç tane ödül almışlar, bir de utanmadan kocaman ana sayfaya koymuşlar. Memnuniyet namına hiçbir şey yapmıyorlar. Canlı destekteki R** ve İngilizce hattındaki B** yetersiz ve müşteri memnuniyeti nedir bilmiyorlar. Muhtemelen uçuşu kaçıracağım. Teşekkürler THY.

profile profile

Minara
10 Kasım 2023 15:18

Aysun
20 Ağustos 2024 17:51
THY Uçuş İptali Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

THY Business Class'ta Standartların Altında Hizmet Ve Yetersiz Müşteri İlgisi

Fatih
16 Temmuz 2025 11:11

Büşra
09 Mayıs 2024 13:05
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
06 Şubat 2024 04:34