Okan sonuçtan hiç memnun değil

THY CIP Lounge İptali

Okan
15 Kasım 2023 12:45

10 Mayıs tarihinde Anadolu jetten 4-8 Kasım Esenboğa-Rize Artvin havaalanı gidiş dönüş biletine ilave olarak THY CIP' den lounge hizmeti satın aldım. 4 Kasım tarihinde Esenboğa Havaalanı THY CIP lounge kısmına gittiğimizde biletimize ait bir lounge hizmeti olmadığını belirttiler. Faturayı göstermeye çalıştığımda faturaya bile bakmaya tenezzül edilmemiştir. Sonra THY müşteri hizmetlerini aradığımda lounge hizmetinin iptal edildiğini söyledi. Ancak bizim tarafımızdan herhangi bir iptal işlemi yapılmadığı gibi bize ne geri ödeme ne de bilgilendirme yapılmadı. Müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişi de çözüm için yardımcı olmadığı gibi şikayet talebi bile oluşturmadı. İnternet sitesine girerek kayıt oluşturmamız gerektiğini söyledi. Rize Artvin havaalanında indikten sonra Gürcistan' a geçeceğimiz için arada havaalanında yemeğimizi yiyebileceğimizi düşünerek biletimizi almıştık. Acaba lounge hizmetini dönüş biletine mi dahil ettik diye düşünerek Rize-Artvin havaalanında yine CIP kısmına giderek kontrol ettiğimiz de yine kim tarafından ne zaman edildiği bilinmeyen bir iptal işlemi olduğu belirtildi. Ödenen ücretin geri ödenmesinden ziyade böyle bir kritik hizmetin alınamaması bize ciddi bir mağduriyet yaşatmıştır. Üstüne Esenboğa THY CIP kısmında çalışanlar ve müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişinin ilgisizliği ile bulunduğumuz durum tarif edilemez hale gelmiştir.

Melis
01 Mayıs 2024 13:41
THY 5.5 Saat Rötar Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 16:48
thy-anadolu-jet-firmalari-arasinda-ki-durumdan-dolayi-magduriyet-1.pdf
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

THY Havalimanı Lounge Kullanımı Ve Ücretlendirme Sorunu

Hatice
15 Aralık 2023 18:44
THY Havalimanı Lounge Kullanımı Ve Ücretlendirme Sorunu
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
31 Ocak 2024 16:34