İkbal sonuçtan hiç memnun değil

THY 10 Ay Önce Kırılan Valiz Ödememesi Ve İlgilenmesi

İkbal
30 Eylül 2023 10:04

Ümitsiz! THY bütçesini asan imkansız bir talep merhaba 13 Şubat 2023 tarihinde indiğim İstanbul havaalanında 2 valizimde Kullanılamayacak şekilde kırıldı. (3 kez yurt dışına çıktım istisnasız üçünde de valizlerim kullanılamayacak şekilde kırıldı THY dünyaya super hizmet veriyorsa biz nerede yaşıyoruz) Çok fazla ısrar etmeme rağmen sadece 1 adet yeni (en ucuz kalite) valiz verildi. İkinci valiz için İstanbul havaalanı Türk Hava Yolları bürosuna tekrar müracaat ettim. Bana yeni valiz veremeyeceklerini internetten kırık fotoğrafları göndermemi istediler valiz değerinde ödeme yapılacağı söylendi. Defalarca gönderdim sağlıklı bir dönüş alamadım. 10 aydır "Türk Hava Yolları'nın bütçesini zedeleyecek olan" bir valiz parasını talep etmekteydim artık bıktım usandım en sonunda bana şimdi; tamir ettir fişi faturayı fotoğrafı gönder deniyor. Kesinlikle güvenim sarsıldığı için ödeme yapılacağını düşünmüyorum. Bu yüzden tamir ettiremiyorum. Hem valizimi kıran Sizsiniz hem de tamiratı için zaman ayırıp araştırmaya giden Ben mi olacağım. Her müracaatımda -talebinizi ilgili birime yönlendiriyorum- cevaplarını ezberledim. İlgili birimin olumlu dönüşü için yeterli Türk vatandaşı değilim galiba. Allah kusurlarımızı affetsin amin. Yazmasanızda olur. İyi uçuşlar.

Nurgül
10 Ağustos 2023 13:59
Türk Havayolları Kırdıkları Valizin Sorumluluğunu Almıyor
Türk Havayolları Kırdıkları Valizin Sorumluluğunu Almıyor

Ceren
10 Ağustos 2023 16:25
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
03 Aralık 2023 10:37
THY Bagaj Hasarını Ödememek İçin Yalan Söylüyor.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 14:05
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
21 Kasım 2023 23:03