Seval sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 10:37

THY tam 3. Kez valizimi kırdı. Ve 3. Kez yine hasar tazmin edilmemek için çirkinleşildi. TK7821/9Kasım23 STN/SAW uçuşundan valizim hem dış kabuğu hem tekeri kırılmış vaziyette çıktı. Hemen havaalanındaki büroya başvurdum. Kullanılamayacak şekilde kırılmış olan en büyük boy valizim için rapor tutturdum. Ama resmen zorla. Kişiye fotoğrafını çekmeyecek misiniz? Diyorum. Haaa çekmedim değil mi çekeyim bari cevabını veriyor. Önerdikleri tek kullanımlık aşırı kalitesiz valizi kabul etmediğimde izlenecek yolu çok basitmiş gibi anlatıyor. Ancak yol, caydırıcı detaylarla dolu. İstenilen belgelerin tamamını toplayıp, yüklüyorum. Sürekli mail geliyor. Hasar kaydı açtınız ama belgeleri yüklemediniz diye, en son telefonla ulaşıp, belgelerin yüklenmiş olduğu bilgisini teyit ediyorum. Yinede neredeyse 20 gün sonra gelen cevapta marketten dahi valiz almaya yetmeyecek bir miktarı ödeyebilecekleri yazılıyor. Yani limanda önerdikleri kalitesiz valizi ancak alınabilecek bir meblağ 2. Kez teklif edilmiş oluyor. Halbuki belgeler arasında valizimin markası nereden alındığı muadillerinin fiyat yazan mağaza sitesindeki ekran görüntüleri mevcut. Sebep olarak ise, havaalanında rapor tutulmamış denilerek suçlanıyorum ki bu bir yalan. Raporun belgesi elimde. Anlayacağınız THY kendi zarar verdiği, valizleri sözde tazmin edecekleri bilgisini veriyor. Ama her defasında ödememek için çeşitli yollara başvuruyor. Yalanda bunların arasında. THY de yolculuk yapmak için illa en ucuz kalitesiz valizimi kullanmalıyız. Buradan bu sonuç mu ortaya çıkıyor.?

25 Şubat 2025 00:36
THY Bagaj Hasarını Ödememek İçin Yalan Söylüyor.

Hiçbir yanıt. Hiçbir çözüm yok. Üzerine kırılan. 2. Valiz daha var. Oda ödenmiyor. Belgeleri fotoğrafları olduğu halde. THY ne yapmaya çalışıyor.

Hasret
14 Ağustos 2023 13:41
THY Valizimi Kırdı Parasını Ödememek İçin Kırıktı Diyor
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
02 Şubat 2024 09:55
THY Yine Bavul Kırdı
THY Yine Bavul Kırdı
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
31 Aralık 2023 15:07
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Senem
16 Ekim 2024 14:13
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

THY Valiz Hasarında Tüketici Hakem Heyetiyle Tazminat Aldım

Tolga