Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Soyad Yüzünden Mağduriyet

Hatalı Soyad Yüzünden Mağduriyet
Ali
14 Kasım 2024 21:17

THY'den Obilet vasıtasıyla uçuş tarihi 25/11/2024 olan prn kodu VGU54C uçak biletini internet üzerinden alırken üç yolcunun bilgilerinden birinin soyadını yanlış yazdım. Bu durumu iki gün sonra fark ettim. Yapılacak olan iş, Nedime Karataş ismi yerine Nedime Taştan yazılması gereken bilet bilgilerine. Obilet ile iletişime geçtiğimde, bilet bilgilerinde değişiklik yapma yetkisinin olmadığını söyleyip THY'ye yönlendirdiler. THY'nin müşteri hattını aradığımda, acenteden aldığınız için bu durumu acentenin düzeltebileceği, çağrı merkezi üzerinden böyle bir düzeltme yapılamayacağı söylendi. İsterseniz uygulamadan online yardım asistanıyla görüşülebileceği ifade edildi. O hattan da üstünkörü bahaneler öne sürülerek sadece biletin iptal edilebileceği belirtildi. Şimdi soruyorum, uçuşa 10 gün var. Soyadı yanlış yazılmış diye 1650 TL'miz yanacak. Sonra aynı uçaktan bilet alıp ki ismini yanlış yazmazsak seyahat edebileceğiz. Kanser tedavisi için İstanbul'a gitmek zorunda olan bir yolcuya bu kadar yabancı olan hava yolları, nasıl bu milletin hava yolu olabiliyor. Durumun acilen düzeltilmesi, böyle bir muameleye başkalarının maruz kalmaması için gereğinin yapılmasını arz ederim.

profile profile

Ahmet
23 Ocak 2024 17:40
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
20 Eylül 2023 21:09