Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Tarafından Kandırıldığımı Düşünüyorum

Teknosa Tarafından Kandırıldığımı Düşünüyorum
16 Eylül 2023 09:37

Yaklaşık 6 ay önce Teknosa'dan ürün satın almıştım ancak fiyat hatası bahanesi ile ürünümü göndermeyip iptal etmişlerdi. Benim siparişimi iptal edip birçok kişinin siparişinin gönderildiğini öğrendim. Bunun üzerine hakkımı aramak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. 07.09. 2023 tarihinde adresimi THH den tebligat geldi ve haklı olduğum kararı çıktı. 1 gün sonra Teknosa'dan arandım ve ürünün şikayete konu olan tutar üzerinden tarafıma verileceği bilgisini aldım. 09.09.2023 tarihinde tekrar arandım ve hesabıma indirim kodu tanımlandığını ve sipariş geçmemi istediler bende siparişi geçtim ve ödememi yaptım. Aynı gün kolay gelsin kargoya ürünün verildiği bilgisi sisteme düştü. Buraya kadar her şey normal ancak siparişin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen kargoda hiçbir hareket yok. Teknosa ve kolay gelsin ile en az 5 kere görüştüm. Kolay gelsin ürünün önce depolarında olduğunu söylediler ancak dün görüştüğümde fiziksel olarak depolarında olmaya bileceğini yani Teknosa'dan ürünün hiç teslim alınmamış olabileceğini söylediler ama emin değiller. Ne Teknosa ve kargo şirketi sorunumu 1 haftadır çözemiyorlar ve 1 kez bile beni aramadılar. Artık Teknosa'nın mahkeme kararını dinlemediğini ve beni oyaladıklarını düşünüyorum. Ve beni bu süreçte çok yıprattılar. Teknosa şikayet takip numaram 18231190 şeklindedir. Bu işin tadı kaçtı. Hakkımı aramak için maddi ve manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum. Bilginize...

16 Eylül 2023 09:43 (Şikayetten 6 dakika sonra)
19 Eylül 2023 07:59

Siparişin üzerinden 10 gün geçti ve hala bir gelişme yok. Teknosa kulağının üzerine yatmış hiç bizi duymuyor. Kaç kere aradım ancak tenezzül edip beni aramadılar bile. Sosyal platformlardan Teknosa CEO su Sitare Sezgin Hanıma ulaşmaya çalışıyorum. Sorunumun çözülmesini, sorumlular kimse ve bu sorumsuzluk kime aitse gerekli yaptırımların yapılmasını isteyeceğim. THH ye tekrar başvuru yapıp bu seferde beni nasıl kandırdığınızla ilgili şikayette bulunacağım. Tarafıma Ürünün faturasını bile kestiniz ama ortada ürün yok. Kimse hukuktan üstün değildir. Yasal hakkımı her türlü mecrada arayacağım. Bunu da bilesiniz.

29 Eylül 2023 09:39

Kargo tarafından arandım ve ürünün kaybolduğunu ve durumun Teknosa'ya bildirildiğini ilettiler. Dünde teknosan mail geldi ve para iadesi yapılacakmış. Halbuki tüketici hakem heyetinin kararı doğrultusunda Teknosa tarafından tarafıma 16960 TL indirim tanımlanmıştı. Ve ben ürünü alırken 9539 TL ödemiştim. Şimdi Teknosa 9539 TL geri ödeyecekmiş. Hem 9 ay önce aldığım ürünü göndermeyip siparişimi iptal ettiler. Hem de mahkeme kararı ile aldığım ürünü kayboldu deyip iptal ettiler. İyi düşünmek istiyorum ama hepsimi üst üste gelir. Bu süre zarfında Teknosa tarafından konuyla ilgili hiç aranmadım. Ve ben her gün Teknosa'yı aradım. Bu sabah tekrar aradım durumu izah ettim. Hiç umursamıyorlar bile. Hala döneceğiz diyorlar. Eğer konuyu çözmezlerse tekrar mahkemeye vereceğim ve bu seferde dolandırıcılık davası da açacağım. Elimde fatura bile var. İnsanları 20 gündür mağdur etmeye hakkınız yok.

30 Eylül 2023 00:44

Bugün Teknosa'yı tekrar Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Hala mağduriyetimi gidermeme konusunda ısrarcı davranırlarsa haftaya suç duyurusunda bulunacağım ve mahkemeye vereceğim. Çünkü olay sadece THH kararını saymamak değil, beni yıldırma politikasına döndü. 20 gündür beni psikolojik olarak çok yıprattılar. Teknosa her ne kadar duymazlıktan gelse de hakkımı sonuna kadar arayacağım.

03 Ekim 2023 12:52

Neredeyse 1 ay olacak ama Teknosa'dan hala dönüş yok. 40 yaşındayım bu kadar beceriksiz bir firma görmedim

Umut sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 17:50
Teknosa 1 Senelik Çözümlenememiş Ürün Teslim Para İadesi Sorunu
Teknosa 1 Senelik Çözümlenememiş Ürün Teslim Para İadesi Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
04 Ekim 2023 20:50
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
29 Ağustos 2023 11:15