Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
25 Temmuz 2023 15:27

Teknosa sitesinden ECA marka kombi siparişi verdim, kargo kutusunda yırtık olmadığı için ürünü teslim aldım, Aynı gün içerisinde ürünü açtığımda hasarlı ve darbeli olduğunu gördüm. Fotoğraflayıp Teknosa müşteri hizmetlerine şikayet bildiriminde bulundum. Kutuyu benim açamayacağımı, kargo şirketinden veya ECA servisinden rapor almamı söylediler ve 3 hafta bu şekilde oyaladılar, fakat ECA'yı aradığımda ürünün beyaz eşya gibi olmadığını, tam aksine montajı bireylerin yapıp servisin sadece elektrik bağlantısı ve garantisini başlatmak için geldiğini belirttiler. Teknosa'ya bunu ilettiğimde bu sefer gönderici firmaya ürünün incelenmesi için kombiyi iade edeceklerini söyleyip. 10 günde böyle oyaladılar. Gönderici dönüş bildirimi ise alış tarihinden 30 gün geçtiği ve kargo tutanağı olmadığı için iade veya değişim yapmayacaklarını söylemek oldu. Kullanılmayan ürünü sadece Teknosa prosedürleri yanlış bilmesi yüzünden 45 gündür mağduriyet yaşıyorum. Teknosa hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyor, takip ediyoruz deyip telefonu kapatıyorlar

25 Temmuz 2023 15:31 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2023 18:09
"10 günü geçen bir iade alma sürecinden sonra 3. Gün param iade oldu çok uğraştım ama sonu kötü olmadığı için mutluyum teşekkürler"
Teknosa 18179716 Numaralı Şikayet Talebi
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
12 Haziran 2024 14:00
Teknosa Hasarlı Buzdolabı Gönderimi
Umut sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 17:50
Teknosa 1 Senelik Çözümlenememiş Ürün Teslim Para İadesi Sorunu