Kadri sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 21:39

Tefal'de ego uygulamasına maruz kaldık. Merhaba, ismim U*** K*****. Bugün İstanbul'da bulunan Marmara Forum Alışveriş Merkezi'ni ziyaret ederek Tefal bayisinden fiyat bilgisi almak için mağazaya girdik. Eşimle hızlı bir şekilde bakıp çıkacaktık. Kaliteli Tefal ürünü metal su ısıtıcı 2.594 TL ve orta boy ölçü teflon tava 1.090 TL ürünlerinizi gördük. Dolaşalım derken döneriz diye çalışan bayan personel bize indirim var %10 her ürün diye çevirdi ve bizi açıkça kazandı. Süper bir satıcı ve müdür olacak bir hanımefendi düşünüyorum. Yaklaşımı ve ilgisi süperdi, nokta atışı ile bize alışveriş yaptırdı. 2 ürünü de yukarıda yazılı aldık. 3.285,07 TL kredi kartıyla alışverişi tamamlamak için kasaya yöneldik. Kasada duran genç, zayıf, esmer bir beyefendi bize çok yardımcı oldu. Her ürünü bir ayrı ayrı poşet yapıyorum efendim deyince eşim 'yok, tek poşet olsun' cevabı verdi. Ürünler faturasıyla sizde kalsın deyip Carrefour markete giriş yaptık. Alışverişimizi tamamladık, tekrar mağazaya döndüğümüzde kasada oturan, ismini sonradan sorup öğrendiğim O*** isminde beyefendi oturduğu yerden biz alışveriş yaptıklarımızı istedik. Genç esmer arkadaş ürünleri takdim ederken almadığımız diğer poşeti istedik, elimizde aldığımız poşetleri birlikte koyabilelim diye. Kasada oturan O*** bey 3.285,07 TL alışverişe 0,25 kuruş ısrarla talep etti. Vallahi koca tanınmış Tefal bayisi nasıl bir poşet için ücretine ısrarcı olup alabiliyor, 0,25 kuruş için Marmara Forum bu işlemi tahminimce hiçbir kiracısına yakıştırmaz. Bu zamanda işlerin zayıfladığı zamanlarda ya ben 0,25 kuruş için aldığım ürünleri bıraksaydım kimin umurunda olurdu size soruyorum ki belki de daha önce mutlaka olmuş olabilir. Bu tür poşet için ürünleri bırakan müşteri bilebilir misiniz veya kim söyler böyle oldu. Alışveriş iptali diye kimse söylemez. Lütfen bu konu ile ilgilenilsin lütfen. 3.285,07 TL 2 ayrı ürün için hacimli, 2 ayrı poşet verilir. Asla 0,25 kuruş söylenmez, söylenilebilecek bile olsa alışveriş yapan müşteri kaybedilmesin diye istenilmemeli diye düşünüyorum. Bu da markanın kalitesidir.

12 Aralık 2024 09:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

12 Aralık 2024 11:30

Bir Daha asla ❗️ Bakırköy'de Oturduğum Evimin Yürüme Mesafesindeki olan Marmara Form AVM içinde Bulunan Tefal Mağazasından 0.25 Kuruşluk 1 Poşet Ücretinden Dolayı alışveriş Yapmayacağım ve Bakırköy'de Oturduğum Halde kimseye de Tavsiye etmeyeceğim

13 Aralık 2024 12:22

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ramazan
15 Ekim 2023 00:16
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Park Tefal Mağazasında Uzun Bekleme Ve Yetersiz Yönetim Mağduriyeti

04 Ekim 2024 11:00

Recai
30 Temmuz 2025 09:30
Tefal Tavam Defolu Çıktı Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
13 Nisan 2024 13:40