Atila sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 19:08

Tefal Actifry Genius 1.7 litre büyük boy ve dijital ekranlı. O dönemin en pahalı cihazı arızalı olduğu için Erenköy yetkili servisten 45 gün sonra yedek parçası olmadığı için yerine Tefal Merkez'den Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic manuel düğmeli cihaz verildi.

18 Haziran 2023 10:43 (Şikayetten 15 saat sonra)

19 Haziran 2023 14:30

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Haziran 2023 17:12

Aradığınız saatte toplantıda idim. Geri aradım genel müşteri hizmetleri telefonu çıktı. Daha önce sisteminizde kayıtlı 2 çağrıda da sorunu ve şikayetimi iletmiş idim. Yetkili kişi aramaz ise önce şikayetim var devamında da Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirtmiş idim. Ama sanırım yetkili Yönetici geri arama ve sorunu çözme gereği duymadı. Servise de konuyu ilettim. Tefal Genel Müdürlük bu cihazı uygun görmüş dedi. Kanunen ürün satışı sona erse dahi 10 yıl parça bulundurma zorunluluğu yerine getirmeyen firma Digital Ekran ve üst model ve hacim yerine manuel ve en alt modeli müşteriyi bgilendirmeden yollaması Tüketici Hakları'na uygun değil. 16 ay önceki maddi değerimde bir şey vermek ise bana onaylatılmadan Tefal olarak dayatılan bir durum

26 Haziran 2023 00:52

Tekrar hala arayan ve sorunu çözen olmadı! Tefal Erenköy Yetkili servis ve Tefal Genel Müdürlük 10 yıl parça bulundurma zorunluluğunu ihlal etmiş. 40 gün üzeri sürede ise 1,5 yıl önce satın aldığımız ürün değerinde ürün vermeyi kendine hak görüp telafi etme gereği duymamaktadır! Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak tüketici hakkımı arayacağımı bildirmek isterim.

04 Temmuz 2023 13:41

Firmadan hala arayan ve neden Tefal Actifry Genius 1.7 litre büyük boy ve dijital ekranlı yerine manuel düğmeli Tefal Actifry gönderildiğinin açıklaması, özürü veya telafi edici bir çözüm - yanıt - tekrar arama firma tarafından yapılmamıştır. Sanırım bana ulaşılamayan ilk arama aramadık olmasın diye yapıldı.

30 Temmuz 2023 00:18
tefal-yedek-parca-bulundurmama-yanlis-cihazla-degisim-1.pdf

Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapılmıştır. Halan çözüm getirmeyen Tefal ve Yetkililerini bu kadar başarılı satış mağazaların ve ekibin işlerini baltalayıp, şikayet büyütüp memnuniyetsizliği had safhaya taşıdığı için tebrik ederim.

Habeş sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ey 5018 Airfryer Yetkili Servis Sorunu

Habeş
12 Haziran 2024 14:48
Tefal Ey 5018 Airfryer Yetkili Servis Sorunu
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
04 Mart 2024 08:40
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
15 Haziran 2023 19:21

Hüseyin
23 Ağustos 2024 18:46
Tefal Almak Pişmanlık Oldu
Tefal Almak Pişmanlık Oldu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
08 Ocak 2024 15:09