Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal X-Plorer Serie 130 Aİ Robot Süpürge: Yedek Parça Krizi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

09 Aralık 2024 10:01

Kötü bir deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü 3 aydır sabrettiğim bir konu. 27.11.2023 tarihinde Tefal den X-Plorer Serie 130 Aİ robot süpürge aldık ve belli bir dönem sonra cihaz çalışmayınca 28.09.2024 tarihinde yetkili servise cihazımızı teslim ettik. Belli parçalar garanti kapsamında tamir edilip değiştirilirken bazı parçalar için bizden kullanıcı hatası diye şu kadar tutar denildi. Bizde kabul ettik ve değiştirilmesini beklemeye başladık. Fakat şu an 3. Aydayız ve nasıl bir yedek parçadır ki temin edilip ben cihazımı alamıyorum. Madem yedek parça temin edemeyeceksiniz neden cihaz üretiyorsunuz sevgili Tefal. Aynı zamanda sürekli korkutulan bir konuşma yaşıyoruz. Servisle işte “bu şekilde alırsanız ve kullanırsanız diğer parçalarda zarar görür sorumluluk kabul etmiyoruz” tarzında korkutulan bir bilgi veriliyor. Son olarak servis kağıdın da “3 ay içerisinde alınmayan üründen servis sorumlu değildir.” yazıyor. Tefal bu sorunuma yardımcı olmanızı rica ediyorum. Eğer halen çözüm üretilmezse tüketici olarak haklarımı aramaya başlayacağım. İyi günler.

09 Aralık 2024 10:33 (Şikayetten 32 dakika sonra)

09 Aralık 2024 14:14
20 Aralık 2024 12:14

Sorunum halen çözülmedi. Neden böyle bekliyoruz. Her yere sizi şikayet edeceğimden emin olun cidden artık kibar davranmayacağım.

Akif sonucu yetersiz buldu

04 Nisan 2025 13:07
Nefise sonucu yetersiz buldu

Nefise
19 Mart 2025 02:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:02
Tefal 75s Robot Süpürge Fırça Hatasından Dolayı 4 Aydır Servisten Çıkmadı.

Tefal X-plorer 75S Robot Süpürgede Paslanma Ve Sürekli Arıza Sorunu

Leyla