Serkan sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2023 12:07
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Tefal gerçekten kaliteli ve müşteri memnuniyetine önem verem bir b firma olduğunu çağrı merkezindeki geri dönüş yapan çalışan ile tekrardan gösterdi çok teşekkürler”

Tefal'den aldığım elektrik ve rezistans bağlantı yerinde yerinde lastiği eriterek ürünün bozulmasına neden olmuştur. Tamamen kullanıcı hatası olmayan bir yerden olması Allah göstermesin kullanma esnasında yangında çıkmasına neden olabilirdi. İncelenmesini talep ediyorum.

22 Haziran 2023 12:40 (Şikayetten 33 dakika sonra)

24 Haziran 2023 13:25
24 Haziran 2023 13:36

24 Haziran 2023 14:21

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
01 Haziran 2025 18:59
Tefal Ütü Kullanımı Sırasında Alev Çıkmasıyla Yaşanan Güvenlik Sorunu

Tefal Ütüde Yanık Parça Nedeniyle Sigorta Attı, Parça Bilgisi Ve Destek Bekliyorum

Elissu
09 Eylül 2025 20:51
Serkan sonuçtan çok memnun

24 Haziran 2023 12:52
"Tefal den hemen arandım ve çözüm sağlandı. İlgilerinden çok memnun kaldım. Teşekkürler..."
Tefal Ütüm Biranda Yandı
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
24 Kasım 2023 16:51