Mohammad sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Pro Express Ultimate Kireç Arıza Sinyali!

24 Eylül 2023 14:02

Sürekli kireç var arıza sinyali verdi. Siviç arızası dedi. Servis daha bir gün oldu. Servisten geleli şimdi de buhar performansı düştü bu nasıl bir cihaz Tefal Pro express Ultimate ütü bu kadar pahalı ve sürekli arıza veren bir ütü bir cevap bekliyorum. Bize dönüş yaparsanız...

18 Kasım 2023 14:33

Tefal kazanlı buhar ütüsü sürekli arıza veriyor garantisi bitene kadar 4 kez servise görürdüm tamiri beceremediler benden tavsiye ya isi bilen eleman alin ya da kimse bu ürünleri almasın simdi 5. Kez ütüyü sırtıma alıp servise gideceğim firmanın umurunda bile değilsiniz

18 Kasım 2023 14:28

25 Eylül 2023 09:20 (Şikayetten 19 saat sonra)

29 Eylül 2023 10:32

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

18 Kasım 2023 14:29

Yine becermediniz hâlâ ütü arıza veriyor

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Tefal Ütüde Kireç Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Esra
17 Temmuz 2025 16:00
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
27 Ocak 2024 11:15
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
22 Haziran 2025 00:01
yeni-alinan-utude-kirec-ve-pas-sorunu-cozulmuyor-servis-yetersiz-7.pdf
yeni-alinan-utude-kirec-ve-pas-sorunu-cozulmuyor-servis-yetersiz-6.pdf
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
04 Haziran 2025 13:12