Tefal Robot Süpürge İçin Batarya Bulunamıyor

19 Aralık 2024 19:15

Tefal Explorer Serie 60 robot süpürge için batarya pil bulamıyoruz. Tefal gibi bir markanın yedek parça konusunda müşterilerini mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. Temin edilmesi hususunda gerekli destek ve yönlendirmeyi bekliyorum. Aksi durumda şu anda aynı seriye ait batarya bulamayan herkes ciddi mağduriyet yaşıyordur ve Tefal markasına olan güven kaybı söz konusudur. Teşekkürler

20 Aralık 2024 10:35 (Şikayetten 15 saat sonra)

23 Aralık 2024 09:55

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

30 Aralık 2024 16:21

Hala bir çözüm oluşturulamamıştır. Çağrı merkezini aradığımda pil bataryası gibi basit bir yedek parça için Fransa yı beklediklerini belirtmişlerdir. Satılmış olan bir ürünle ilgili yedek parça stok oluşturmayan Tefal markası bu durumda özellikle satış sonrası hizmetlerde sıfır noktasına gelmiştir. Böylesi bir durumda tüketicinin mağduriyetinin giderilmiyor. Konu sadece pil bataryası konusu değildir. Bizi enayi yerine koyuyorsunuz. Buna hayır diyorum.

Emine
02 Mayıs 2024 16:00
Olcay sonuçtan çok memnun

Olcay
19 Mart 2024 10:57
"Bir gün içinde sorunu araştırıp elinde batarya bulunmayan servislerine batarya ulaştırdıkları için teşekkür ederim."
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
24 Temmuz 2023 13:25

Damla
20 Mayıs 2024 20:12
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge İçin Batarya Değişim Ücreti Şoku

Hilal