Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge Arıza

12 Ocak 2024 13:28

Merhaba kardeşler elektrikte yaptırdığım robot süpürge ana fırçadaki parçaya servis zarar verdi. Aldığım gün video çektim. Urunu kullandıktan kısa bir sonra tekrar aynı yerden hata verdi. Bakırköy İskit elektrik arızalı parçaya ücret istedi garanti devam ediyor parça garantiye girmiyormuş. İskit elektriğe videoları gösterdim 05/01/2024tarihten 12/01/2024tarih oldu sizi aradım inceleme yapıp haber verilecekti verilmedi. Mağdur oldum

08 Mart 2024 14:56

Robot süpürge Ürün evden çok tamir de kaldı. Aldığım günden beri devamlı arıza verdi. Servis ev gidip geliyorum son olarak ocakta bıraktım Şubat'ta aldım arızalı ürün garanti dışı dediler para ödedim aldığım günün ertesi günü tekrar bıraktım Şubat'ta bıraktım Mart oldu devamlı sizi aradım not alıyoruz deyip dönüş yapmadınız. 04.04.2024 doğum günü var umarım evde kutlarız yoksa garanti süresi bitmiş olacak.

12 Ocak 2024 13:53 (Şikayetten 25 dakika sonra)

15 Ocak 2024 11:31
15 Ocak 2024 12:05

Merhaba beni arayıp ezbere konuşmalar yaptığınız için kılıyorum. Ben servisin talimatı üzerine cihazı çalıştırdım ve arıza yapan kısım servisin kırık olarak çalışmasında sorun olmayacağını gelen tüm ürünleri bu. Şekilde yaptıklarını söyledikten 2ay sonra ürün aynı yerden hata verdi ve ücret istendi Tefal olarak suzsuz yere benden ücret almak hak değildir. Helan etmiyorum

15 Ocak 2024 12:57

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

26 Mart 2024 09:43

Tefal satmış olduğu ürüne sahip çıkmalı bir kez arayıp dönüş yapmadınız ürünüm serviste 3 ay kaldı garanti süresi bitti.

Orhan
16 Ağustos 2024 02:52
Tefal Ürün İadesi Değişimi Kabul Edilmemesi

Tefal Tam Bir Pişmanlıktır. Robot Değil El Gırgırı Almışım.

Nilüfer
13 Mart 2024 13:46
Tefal Tam Bir Pişmanlıktır. Robot Değil El Gırgırı Almışım.

Sait
26 Şubat 2025 14:22
Tefal Robot Süpürge Onarımında Beklenmedik Masraflar Ve Hayal Kırıklığı
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge Arızası İçin Çözüm Bekliyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor!

Bilal
16 Haziran 2025 14:38