Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 07:42

Eşim BİM marketten eylül 2023 gibi orijinal iki tane biri mavi biri gri olacak şekilde Tefal marka mug küçük termos aldı. Kullanmaya başladığımızda çok beğenmiştim. Kahve ve çay sıcak tutuyordu. Gri renginin içinde herhangi bir sıkıntı olmamasına karşın mavi rengin iç tabanında küçük kahverengi izler olduğunu tespit ettim. İlk önce kahve veya çay artığıdır dedim. Fakat defalarca yıkamama rağmen o köyü renkli pas rengi lekeler geçmedi. Pas olabileceğini düşündürmektedir. Kim bilir ne zamandan beri o şekilde kullandım. Paslanmaz sağlam Tefal marka malzeme dediğim ürün resmen sağlığımla oynadı. Bir de az bir süre hamile eşim kullandı. Elinde olan varsa lütfen kontrol etsin. Yetkililerin konuyla ilgili çözüm bulmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

12 Mart 2024 16:12

Tefal firması şikayetimle ilgili herhangi bir dönüş sağlamadı. Aksine ben aradım müşteri temsilcisini o bana şikayetiniz olumsuz sonuçlandı dedi. Ürünün içindeki lekelenmeler varken yeni aldığım bir ürünün içindeki lekeler nasıl olumsuz sonuçlanmış diye sordum. Kendi uzmanları benim Şikayetvar a yüklediğim fotolardan içine farklı bir içecek koyduğuma kanaat getirerek olumsuz cevabını vermişler. Ürün ve müşteri memnuniyeti diye bir kavram Tefal'de yok. Ayrıca benim ürünümü incelemeye almadan nasıl kanaat getirebiliyorlar içine farklı bir içecek koyduğum. İlk önce beni yetkili servise yönlendir ürünün incelenmesi gerekmekte olduğunu iletirsin öyle bir şeyde olmadı. Paramla rezil oldum resmen. Halbuki ben termosun içine çay ve kahve haricinde bir şey koymamışken bir kullanıcıya kabahat yüklenerek iftiraya maruz bırakılıyor. Yazıklar olsun verdiğim para. Hiç de önermiyorum arkasında durmuyorlar ürünlerinin.

20 Aralık 2023 08:50 (Şikayetten 1 saat sonra)

12 Mart 2024 16:09

13 Mart 2024 16:35
14 Mart 2024 16:06

Evet beni arayıp bir önceki mesajımda aramadığınız için günah çıkardınız. Tebrik ederim. Allah razı olsun! Zaten aradıklarında hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi müşteri hizmetleri sağ olsun. Hiç aramasalardı daha iyiydi. Hiçbir şekilde tarafıma yardımcı olunmadı ve mağduriyetim giderilmedi. Ultra görüş gücüne sahip uzmanlarınızın sadece fotoğraftan benim termosuma başka bir içecek koyduğumu incelemeden nasıl tespit ettiklerini sorduğumda hiçbir cevap alamayarak bu konuda daha fazla açıklama yapamayacaklarını ilettiler. Ürünün incelenmesiyle ilgili hiçbir söylem olmadı. Benim hala o termosun içine zararlı bir içecek koymadığımı belirttiğim halde ürününün arkasında durmayıp müşterisine iftara atan bir firma ile karşı karşıya kalmak çok acı bir durum.

Ebru
19 Haziran 2023 14:50
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Edanur
28 Eylül 2023 00:02
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin

"Sorun çözüldü teşekkürler..."
Berna sonuçtan çok memnun

Berna
26 Nisan 22:53
"Merhaba Forum Tefal kulp değişimini gerçekleştirdi çalışanlarına ve şikayet var a çok teşekkürler"
Yeni Aldığım Tefal Ingenio Tencere Kulpu Paslandı
Yeni Aldığım Tefal Ingenio Tencere Kulpu Paslandı