Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ingenio Tencere Seti: Beklentilerin Altında Kalan Kalite

25 Aralık 2024 16:48

Tefal Ingenio Ultimate 3x titanyum kaplama tencere setim 6_7 ay sonra tabandan soyulmaya başladı. Çok dikkatli kullanmama rağmen. Yetkili servise götürdüm sağ olsunlar yardımcı oldular. Kısa süre sonra tekrar başka bir tava soyuldu. Satın alırken kullanma talimatına uygun kullanılırsa çok uzun yıllar deforme olmayacağı söylenmişti. Müşteri temsilcisini aradım tava ve tencerelerde üretimsel bir hata olabilir mi ne yapabiliriz diye maalesef hiçbir çözüm sunmadı. Tava ve tencerelere tamir imkanı olmadığı için değişim dahi yapamayız dedi. Kısaca yazımı okuyacaklara tavsiye sağlıklı olsun sağlam olsun diye çok para verip iyisini alayım demeyin. Sanırsam piyasada ki en iyilerinden birini aldım fakat kalitesiz bir tavam var 3 yıldır kullanırım onun kadar dayanmadı. Tefal alacaklar lütfen bunu düşünüp alsın. Çok para vermek yerine ucuz bir şey alıp yıpranınca atmak daha mantıklı.

26 Aralık 2024 09:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

27 Aralık 2024 14:24

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

05 Ocak 2025 10:13

Telefon e- mail numaralarım günceldir fakat kimse benimle iletişime geçmesi. Diğer şikayetlere baktığımda çözüme yönelik bir şey yapılmadığını anlıyorum kısaca Tefal den bu seriyi alacaklar lütfen bu kadar şikayet ve çözüme ulaşmamış sorunu dikkate alsın. Ben bir hata yaptım pek iyi olmayan bir markanın ürünü bile Tefal'den uzun dayandı üstelik 10/1 fiyatına. Diyeceklerim bu kadar

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
26 Temmuz 2024 22:39
Tefal Tavamın Kısa Mesafeden Düşmesi Sonucu Hasar Görmesi
Tefal Tavamın Kısa Mesafeden Düşmesi Sonucu Hasar Görmesi

Çiğdem
13 Mayıs 2024 16:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
08 Ağustos 2024 15:01

Nihal
24 Haziran 2024 14:20
Tefal Ingenio Kaplama Atması
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tava Setinde Patlayan Kaplamalar Ve Geciken Servis

Tuğba