Tefal Gv9810 Buhar Kazanlı Ütü

Tefal Gv9810 Buhar Kazanlı Ütü
17 Nisan 2023 20:13

2022 yılının Eylül ayında teslim aldığımız Tefal gv9810 model buhar kazanlı ütü aldığımız günden beri su haznesi yeri çok sert saçılıyor. Servis zamanla açmasının yumuşayacağını söyledi ve salladı aradan geçen zamana rağmen daha da sertleşti ve bayan gücüyle açılamaz hale geldi. En son eşim hazneyi çıkartmaya çalışırken ütü düşerek tabanı zarar gördü. Şimdi Tefal sorumluluk kabuk etmiyor. Servis elemanı bile kendi zorla hazneyi çıkartamadı. Tefal ürünün arkasında durmuyor

25 Nisan 2023 11:53

Tefal gv 9810 buhar kazanlı ütü ilk aldığım gümden ver su haznesi zor acıkıyor. Eşim hatta açamıyor bende güç kullanarak acıyorum. Plastik akşamında kırılma olacak diye korkuyorum. Servise söyledim zamanla gevşer dediler. Ürün 6 aylık ama zamanla daha da sertleşti. İtiraz ettim satıcı mail attı Tefal tüketicisi hatası dedi ürüne garanti kapsamına sokmadı. Tamir bile etmedi Şimdi Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım 9000 TL ürün çöp yapacaklar inşallah kazanıp evine iğne bile almayacağım Tefal'den. Müşteri hizmetlerde laf olsun diye arıyorlar ürünlerinin arkasında değiller

18 Nisan 2023 09:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

18 Nisan 2023 16:30
26 Nisan 2023 09:08

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Engin

Merhaba. Konuyla ilgili son durum nedir? Bilgi paylaşabilir misiniz?

Tefal Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru