Zülalsel
25 Eylül 2023 09:05

Tefal GV9230 10 Eylül 2023 tarihinde Torium Media Markt mağazasından belirttiğim modeldeki ütüyü tam 9 bin TL'ye satın aldım ve ilk haftasından beri sözde kendi kendini temizleyip kireç biriktirdiği halde sarı su akıtıp deliklerinden kireç fışkırıyor ve kıyafetlerimi batırıyor. Henüz 15 gün oldu ve Media Markt iade almıyor. Bu ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorum ve değişim talep ediyorum.

25 Eylül 2023 09:25 (Şikayetten 19 dakika sonra)

29 Eylül 2023 15:40

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Uğurcan
07 Eylül 2025 19:06
İlk Kullanımda Arızalı Çıkan Ütü İçin Değişim Talebim Reddedildi
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütüde Sürekli Sarı Su Akıntısı ve Kıyafetlerde Leke Sorunu

Yasemin
08 Ağustos 2025 16:15

Emine
05 Mayıs 2024 12:44
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ütü İlk Günden Beri Kireçli Su Püskürtüyor, Değişim Veya İade Talebim Karşılanmıyor

Nihan
28 Eylül 2025 14:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ütüde Kireçli Su Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Murat